Uppdatering

Tänke få till en liten uppdatering här idag under tiden skruttungen sover. 
 
De senaste dagarna har varit tuffa med helt för lite sömn (ångest och liten tjej som inte vill sova) och allmänna slitiningar i kroppen (min rygg har tydligen bestämt sig för att ge upp hoppet om livet eller något), så förutom helgens pluggande har jag och Sienna spenderat väldigt mycket tid hemma, jag i halvliggande (läs halvdöende) läge och hon klättrandes över mig, skrikandes, gnällandes, gnyendes. Tror hon har lite ont  i munnen då det är två stora kindtänder som snart är helt ute och så påverkas hon såklart av sömnförlusten när hon vägrar sova på nätterna. 
 
Igår var vi dock en sväng på Nova för att handla julklappar, men fastnade på det lilla lekstället de har där, så inga julklappar blev handlade. Däremot köpte vi korv och lekte, inte helt fel det heller. Vi körde sen för att handla och handlingen avslutades nog med det äckligaste jag varit med om någonsin. Tänker inte ens beskriva allt här, men kan bara säga bajskaos så förstår nog de flesta föräldrar, haha!
 
Vi kom iallafall hem och Fredrik tog över skruttan så jag kunde plugga. Vilket jag VERKLIGEN behöver. Inlämning på söndag och sen tenta nästa vecka och jag har inte ens öppnat boken än! Hej tidspress, dig har jag inte saknat. 
 
Natten inatt har också varit katastrof, Sienna hämtades in till vår säng strax innan två, då hon skuffade omkring innan hon precis höll på att somna. I exakt samma läge kissade hon och det läckte helt från blöjan. Hon var helt nerkissad, sängen var nerkissad och jag var nerkissad. Underbart. Fredrik fick byta på henne och jag bytte på mig själv och sängen. Sen ville hon såklart inte sova. Varför skulle hon liksom? Vi skulle väl gå upp, natten var väl slut? När hon sen långt om länge somnade så låg hon och sparkade på mig konstant. Det blev helt enkelt inte många minuters sömn för mig inatt.
 
Trött mamma - trött skrutta
 
 
Men nu till roligare saker. Vi har fått tiden till ultraljudet som ska göras för att se så allt ser bra ut inför insättning. På måndag är det dags! Jag är galet nervös och hoppas på att allt går bra. Då får vi förhoppningsvis också tid till insättning, om allt ser bra ut vill säga. Det är galet så verkligt det känns nu! 
 
Något som inte känns lika bra är de tabletter jag går på just nu. Progynon. Jag har ju berättat i tidigare inlägg att jag fått ångest av hormonerna, nu har nästa roliga biverkning kommit. Illamående. Bläää! Jag har idag mått sååå sjukt illa hela dagen att jag knappt fått i mig något att äta. Har tvingat ner lite banan och nu lite pirog, mest för att jag vet att det blir bättre när magen får lite mat i sig. Men det är inte kul. Fast blir jag nu gravid så kanske detta illamåendet är absolut ingenting emot det som komma skall, haha! 
 
Så, allt som allt så är det ju bra här. Allt rör sig framåt och jag är sååå taggad på ultraljudet på måndag!
 
Barn, Resan 2.0 | IVF, IVF 2.0, Progynon | |
Upp