Hej ifrån sjukstugan!

Jag tyckte att jag skulle passa på att köra en omgång sjukhet (? 😂) till denna hösten. Nummer sju nu, femte förkylningen. Älskar verkligen att vara sjuk, så lika bra att ta vara på alla möjligheter! 😂😂
 
Sienna verkar iallafall vara relativt pigg trots att näsan rinner, men det gör det väl alltid vid denna tiden på året? Tycker det känns så här hemma. 
 
Jag har ju varit lite abcent här den senaste tiden, men det är inte för att jag tröttnat på att blogga, utan för att tiden räcker till dåligt. Just nu har jag vårt lilla monster hemma hela dagarna, vilket, som alla som träffat henne vet, betyder att jag inte får någon chans alls (-- Sienna vaknade här, så fick gå och söva om -  lite till behöver hon sova!--) att skriva under dagarna. Jag hinner knappt gå på toaletten eller äta, haha! På detta så pluggar jag på 100% på distans, tar lite fotouppdrag och spelar handboll. Heja heja liksom! 
 
Men nu försöker jag ändå att få till att blogga lite iallafall. Det är ju en massa som händer här hemma! Men mer om det en annan dag. 
 
Idag har vi, sjukdom till trots, tagit oss hemifrån för att leka lite. Odjuret behövde rastas, och var är bättre än vårt andra hem, Leos Lekland? Vi spenderar helt för mycket tid där kan jag säga! Sienna älskar det (oftast) och det är inte mycket där hon inte klarar. Rutschkanor, klätterställningar och repbroar, allt går som en dans. Kan inte fatta hur hon fixar det, hon är ju så liten fortfarande. Men åka största rutschkanan i mammas knä, nej, det duger inte längre. Helst ska hon åka själv. Var tog min lilla bebis vägen?!
Idag träffade vi våra kompisar Charre, Charlie och Chelsea där, så mysigt! Och kidsen hade såklart megakul! 😍
 
Självklart ska det åkas helt utan mamma
 
 Den unga damen i sitt esse!
 
 
Tyvärr har jag inga bilder från idag, jag har insett att det blir så sjukt kassa bilder där pga ljuset, så jag blir besviken varje gång, haha! Så nu får kameran/telefonen oftast ligga i väskan så kan jag vara med och leka en massa istället. 
 
Nej, nu ska jag passa på att vräka i mig lite mat innan MiniMarodören vaknar igen. Håll tummarna för att jag hinner, så hörs vi förhoppningsvis snart igen, då med lite roliga nyheter!
 
❤️
 
Upp