Påsk och sånt

Gud vad tiden rusar! Allt går i ett, varje dag känns som ett sprintlopp här hemma. Det går verkligen i ett, vakna, äta, leka, sova, vakna, äta, leka, sova, vakna, leka, äta, sova... Det är sällan fem minuter över här hemma. Men nu hoppas jag på ändring. Äntligen kommer Fredrik vara hemma hela dagarna nu, så då hoppas jag på att få lite tid över för det jag vill göra om dagarna då och då. Och inte bara få tid över till att kasta i mig mat, gå på toaletten och ta en dusch då och då. 

I alla fall. Fredrik arbetade sin sista dag förra fredagen. Vi var glada över att äntligen ha tid tillsammans och hade planer på att "komma ikapp" här hemma under veckan som följde (läs: denna veckan). Men F’s ledighet kunde börjat roligare. Redan på fredag kväll/natt så slog magsjukan till här hemma. Stackars Sienna blev så dålig och var så himla ledsen. Var hemskt att se henne så! Dock gick det snabbt över och tolv timmar från första kräkningen så var hon nästintill som vanligt igen. 

(null)
Sjuk tjej myser hos pappa, och blir tröstad av Psycho

Vi andades ut. Till i måndags då jag plötsligt blev dålig. Illamående, frossa, huvudvärk, magont (och ont överallt) och allmän känsla av kom-och-hjälp-mig-att-dö typ. Det var horribelt. Nästa dag var det Fredriks tur med framförallt huvudvärk och illamående. Först i torsdags släppte mitt, Fredriks värsta var över dagen innan. Så vi har ju verkligen hunnit med såååå mycket denna veckan! 

(null)
Hann få till en liten shoot med min lilla påskkärring

(null)

(null)

(null)
Kärringar är vi båda två

Vi har iallafall hunnit klämma in årets första påskfirande. Gårdagen spenderades med Fredriks släkt hos svärföräldrarna. God mat, mys och en unge (yes, Sienna) som spexade för allt vad hon var värd. Denna sjukt härliga unge är minsann alltid igång! 

Idag var brunch planerat, men då vårt sällskap fick ställa in så passade vi istället på att röja lägenheten och storhandla. Trist att göra men sjukt skönt att ha gjort. 


Nu är det dags att sova, imorgon väntar påskmiddag hos mina föräldrar och på måndag blir det handboll och mys med min kusin med familj. 

Hoppas ni har en fin påsk finisar! 
❤️


Picture perfect

Bara för att det är så länge sedan jag skrev här (allt går i ett just nu!), så bjussar jag lite snabbt på två bilder, på min skrutta, från denna veckan. Hoppas dock på att ett lite längre inlägg är på g här, så fort jag bara får lite mer tid över för mig själv..! 
 
 
Japp, det är en blöja ungen leker med..!
 
Wild animal prints for my wild animal 
Bilder, Sienna | | Kommentera |

Föräldraledighet och tristess

Idag har jag en fråga till alla mina föräldralediga läsare, eller alla ni som varit föräldralediga. Vad sjutton gör ni hela dagarna!? Hur får ni tiden att gå? Jag hade någon form av bild av hur jag skulle umgås med folk och hitta på saker ständigt, men  alla jobbar ju eller bor så långt bort att det inte går att hitta på saker tillsammans var och varannan dag. Sen har ju folk egna planer då och då också (eller så vill de bara inte hänga med min skrikunge, haha). 

(null)
Bild från en lite mer kreativ dag, ett initiativ som togs emot sådär (milt sagt) av en liten tjej med tandsprickning

Jag försöker hitta på saker hela tiden med Sienna för att hon blir så sur och gnällig annars, men jag har så sjukt dålig fantasi! 99 gånger av 100 så gå vi på långpromenad (bra för kroppen men kallt som fan och ungen blir sur när hon måste sitta i vagnen för länge) eller går på köpcenter (varmt och skönt, kiddo kan plockas ur vagnen när hon blir sur, men det är dyrt för en liten plånbok). Sen har vi babysim och fika en gång i veckan. Men mer då!? Snälla ge mig alla era tips innan jag blir galen här hemma. Både på saker att göra tillsammans hemma och på saker att hitta på hemifrån som inte kostar en massa pengar som jag inte har, haha! 


Upp