Ruvdag två och Lucia

Jag vaknade med galen huvudvärk imorse. Alltså en huvudvärk som var typ: skjut mig genast annars hoppar jag från balkongen. Men eftersom vi försovit oss (det har inte hänt på 1,5 år att vi inte blivit väckta av madam ett bra tag innan det är dags att gå upp) så var det bara att sätta fart. Kiddo fick kläder och sen packades hon in i en overall och gick med sin pappa för att titta på lucia. Själv kunde jag för en gångs skull äta frukost i lugn och ro (läs: utan att någon sitter och kastar mat, skriker efter mer, berättar att hon hellre vill ha annanas - som är nya favoriten här hemma - alternativt clementin, vrålar efter Psycho och att han ska komma och dricka - tydligen svinkul att titta på! -  eller bestämmer när och vad jag ska äta eller dricka.) och sen bege mig till min linusundersökning. Hann dessutom med en snabb vända för att hämta paket (lillfis julklapp). 
 
Sen hämtades skruttan hem och det var mat och sömn som gällde medan jag packade för att komma hemifrån lite under dagen. När Sienna vaknade så satte vi oss i bilen och körde till hennes mormor och morfar för att överraskningslussa lite. Ställde oss en bit ifrån för att de inte skulle se oss och tror ni inte att hennes mormor kommer körande just nu vi är på väg ur bilen? Så gick den överraskningen. Men men, vi fick lussebullar och trevligt sällskap en stund innan vi begav oss vidare, så det är väl inte fel heller.
 
Ungen som aldrig står stilla och med en lussebulle i högsta hugg, ostruket lucialinne och kronan vägrade hon, men trots det så är hon ändå den finaste lucian någonsin. Till nästa år vill jag bara lyckas få ungen att stå still mer än en hundradels sekund och inte gallskrika så fort jag befinner mig mer än 1,5 meter bort. Det är väl inte för mycket begärt för att kunna få en ordentlig bild eller två? 
 
Avslutade "utflykten" med mathandling och julklappsletande - börjar snart bli klar med alla tror jag! Sen hem för middag innan Fredrik kastade ungen i ett bad så jag kunde sjunka ner i soffan en stund. Helt slut somnade jag nästan, men vaknade när Sienna kom springade för nattning. Gick in och la mig med henne och slocknade där istället och har ingen aning om när hon somnade. Men det gjorde hon iallafall tillslut uppenbarligen för när jag vaknade så sov hon. Är som sagt osäker på vem som somnade först dock.
 
Nu ska jag också kasta mig i säng, jag är galet trött idag. Huvudvärken har dock lagt sig, så det är ju skönt om något. Kanske kan tröttheten vara lite tecken? Vem vet? Eller så tar jag bara igen mig efter 1,5 år utan sömn, haha!
 
Godnatt fina ni! Hoppas ni haft en fin lucia! 
 
Glöm inte att klicka på hjärtat nedan om ni gillar detta! ❤️
Allmänt, Barn, Högtider, Resan 2.0, Sienna | IVF, IVF 2.0, Lucia, Sienna 2018 | |
Upp