Ruvdag ett - hej stick!

Jag förstår inte att det bara är drygt 30 timmar sedan vår isbjörn sattes in. 30 jäkla timmar! Så långsamt det går. Samtidigt som det går så galet fort med min lilla virvelvind. 
 
Igår efter insättningen så hämtade vi upp lillskruttan som hade lekt hos mormor och morfar. Vi körde direkt till andra hemmet, det vill säga Leos Lekland. Fredrik satt och jobbade medan jag och Sienna röjde järnet. Det är helt galet vad hon kan hålla igång.
 
Ja, ni ser ju själva vilken fart ungen har - inte ens kameran hänger med!
 
När F jobbat klart så satte vi oss åter igen i bilen och styrde mot Lödde och Center Syd där middagen väntade. På vägen hem var skruttan så trött, men ändå skulle hon absolut inte somna. Ungen har somnat runt 21:30 eller senare praktiskt taget varje natt de senaste veckorna. Kul för oss. Verkligen jättekul. (Sarkasm syns dåligt i text. Så för er som inte förstod det så var föregående två meningar sarkasm.)
 
Men natten var ändå bra, hon hämtades in till oss vid 23:30 och vi däckade alla tre galet fort. Idag har vi bara tagit det megalungt då denna mamma varit helt slut! Höll på att somna med ungen i knät när vi läste böcker. 
 
Allt har iallafall känts bra idag magmässigt. Jag läste lite på när embryot eventuellt fäster och insåg att det faktiskt kan ha börjat fästa redan. Det syntes tydligt på bilden av det att det redan börjat kläckas (knäckas?) och dagen efter det kan fästandet börja. Jag har haft lite småkänningar, men mest typ stick av mensvärk och lite molande. Ungefär som förra gången alltså. Förmodligen för att de varit där uppe och rotat och det är lite irriterat. Det är ganska spännande att jämföra hur det var förra gången kontra denna. Då hade jag ju gjort äggplock innan och hade fruktansvärt ont av det, dessutom hade jag tagit en helt annan typ av hormoner under längre tid. Men ändå - lite kanske kan vara lika? 
 
Iallafall så har dagen gått och det innebär en dags mindre väntan. Som jag längtar efter att få veta - samtidigt som det skrämmer skiten ur mig! Både om det är ett plus (fast på ett bra sätt) och om det är ett minus (inte alls bra!).
 
Ha en fin natt hörni! Och glöm inte att klicka på hjärtat nedan om ni gillar.  ❤️
Barn, Resan 2.0 | IVF, IVF 2.0, Ruva, Ruvardagar | |
Upp