Onsdag

 
Eller är det torsdag idag? Jag har seriöst ingen som helst aning. Kollar i kalendern och ser att det är torsdag. Jaja, en dag närmre helgen! 
 
Jag passar på att göra ett snabbt inlägg här när Sienna sover - vi får ser om jag hinner klart. 
 
Igår var vi hemma hos en ny kompis, Anna. Vi har träffats genom vårt intresse för ergonomiskt bärande och igår träffades vi och käkade frukost och hängde. Jag övade på ryggknyt (alltså att knyta upp min envisa unge på ryggen), men hon är inte riktigt redo än. Sienna är envis som tusan och vill inte alls sitta fast för tillfället. Sjalarna ligger allt som oftast oanvända just nu. Men jag tror nog det är en fas, och det verkar som att fler har samma problem när kidsen är i fjärde utvecklingsfasen - det ger förhoppningsvis med sig. Till dess får jag helt enkelt skaffa en docka att träna på. 
 
Alltid nyfiken - inte alls lätt att sjala just nu.
 
Vi hade iallafall en mysig förmiddag, och Sienna skötte sig väldigt fint (med hennes mått mätt, haha!). Dock blev hon lite trött i slutet och jag märkte att det var bäst att vi körde hem eftersom ett ramaskri var att vänta. Jag har verkligen börjat lära mig läsa henne nu.
 
Resterande av dagen spenderades hemma, i en intensiv röra av aktiviteter. Fredrik tog över en stund när han kom hem och jag fick mig lite välbehövlig vila - tror jag lyckades få typ 45 minuters sömn! Fatta vilken lycka det är just nu. Sen skulle Fredrik träna, så då lekte vi lite till, tog medicin, gjorde kvällsrutin och åt. Sen påbörjade vi läggningen och hon somnade på typ 1,5 timme! Jag är amazed då det är sällan det går så fort. 
 
När Fredrik kom hem från träningen så fixade han mat och vi åt en sen middag innan vi stupade i säng. Lika trötta som alltid. 
 
Natten var okej med bara typ 5 uppvak och hon somnade oftast om inom 45 minuter, vilket är väldigt skönt. Fredrik tog henne sen på morgonen så jag fick sova lite innan han skulle till jobb.
 
Vi har spenderat dagen med att flytta från en aktivitet till nästa - babysitter, sele, magläge, ryggläge, mammas famn, ståendes, sittandes och så runt igen. Jag är helt slut varje gång hon tar sina powernaps, men inte hinner jag somna, haha! Denna nap:en försöker jag passa på att äta lite och uppdatera här. När hon vaknar sedan är det dags för hennes träningsprogram och sen hoppas jag på att få gå och ta en promenad - vi får se vad hon tillåter. 
 
Nu ska jag proppa i mig lite mat snabbt, hör hur hon börjar röra på sig där inne så hon lär väl vakna snart. Ha en fin dag hörni (var det nu onsdag eller torsdag?)! 
 
Allmänt, Just nu, Sienna, Vardag | Bebis, High Need Baby | |
#1 - - EVELINA:

Vad bra att du fått möjlighet att ta en tupplur på dagen och lite sovmorgon – sådant kan verkligen göra mycket för energin och humöret resten av dagen <3

Och jag känner igen det där med att inte ha kolla på vilken dag det är, får ofta tänka efter flera gånger innan jag kommer på vilken dag det är XD

Upp