Babysim

 
Idag har vi haft en så mysig dag, det var dags för första gången med babysim. Sienna tyckte det var så himla härligt att plaska omkring i vattnet, speciellt på rygg så hon kunde utforska sina fötter ordentligt. Fötterna är hennes nya favoritleiksaker.
 
Iallafall så var det en halvtimmes bad där de fick "simma" både på mage och rygg. Och Sienna var som sagt så glad för det. Lite sur blev hon dock när hon var tvungen att gå upp ur badet, och efteråt var hon inte alls sugen på att låta mamma klä på sig. Vi var sist klara eftersom hon vägrade låta mig göra mig i ordning innan hon däckat - vilket hon faktiskt gjorde! Jag lyckades dessutom sjala upp henne och hon fortsatte sova. Iallafall till vi kom innanför dörren hemma, hennes standard halvtimmessömn, men det är alltid något. 
 
I övrigt så har vi hunnit med en vända till BVC för föräldragrupp idag också, och resten av dagen har vi bara myst. Jag har börjat försöka lite olika tekniker för att dämpa hennes sömnsvårigheter och gnäll/gallskriksattacker. Det går framåt, men långsamt. Har fått lite verktyg att använda sedan jag läst på om HNBs. Allt för att få henne att må så bra som det bara går.
 
Igår hade vi också (till större delen) en jättemysig dag. Vi körde till Trelleborg för att hänga med Lina, Elvira och Valter. Större delen var som sagt mysigt, det som inte var alls mysigt var gallskrikandet i bilen (ibland lyckas jag klara en kvart körning innan helvetet bryter löst) och att hon inte kommer till ro att somna ordentligt när vi inte är hemma. Det ledde dock till en tidig nattning (hon somnade redan klockan åtta!!!) och en tidig morgon idag (03.30!) med måååååååånga uppvak. Fredrik tog en promenad med henne imorse så jag fick sova, och då lyckades även hon få lite extra sömn. Så himla skönt för oss båda. 
 
Nu ska jag dränka min trötthet i Pepsi Max och kakor, haha! 
Hoppas ni haft en fin onsdag!
Allmänt, Sienna, Vardag | Babysim, Bebis | |
Upp