Friyay?

 
Godkväll i stugorna denna fredag! Jag antar att många av er idag är ute på roligheter - själv sitter jag och passar en sjuk bebis. Sienna är fortfarande dålig och vi har gått från att använda nässpray en gång per natt till tre gånger per natt. Stackaren täpps till så snabbt. Men under dagarna är det fortfarande inga problem och hon har ingen feber. Dock är hon slö (jag tycker att hon är som en "normal" bebis just nu, haha!) och hon sover mer än hon brukar (wohoo!). Men sömnen är ju helt slaktad med en massa uppvak - ännsålänge har jag ikväll varit inne hos henne fem gånger (varav en var att hon vänt sig på mage i sömne och grät för att hon inte kunde vända tillbaka - Einstein deluxe) sedan hon somnade för ca två timmar sen. Och då brukar ändå detta vara den tiden då hon sover bäst. Jag fasar redan för natten. 
 
Vi har haft en ganska mysig vecka ändå, trots sjuk bebis. Vi missade ju babysimmet i tisdags, men jag kom iväg till sjukgymnasten som jag skulle och sen träffade vi min kusin och hennes dotter för lite mat och leksaksshopping (har aldrig spenderat så lång tid inne på BR som med en ambivalent åttaåring med egna pengar!). Väldigt mysigt. Onsdagen spenderade vi i sängen typ hela dagen - allt för att få liten att sova så mycket som möjligt. Och sen på kvällen så var vi på en husvisning. Tyvärr inget för oss, men vi ger oss inte - vi vill ha trädgård!
Igår skulle vi ha varit hos BVC för femmånaders sprutan (FEM MÅNADER!? När blev hon så stor!?), men eftersom Sienna var dålig så fick vi skjuta på det till på onsdag. Så då spenderade vi hela gårdagen i sängen också. Så mycket gos! (Okej, så mycket sparkar i magen, gnällande, vändande till mage och gnäll för hon inte kunde vända tillbaka.) På kvällen tog vi en långpromenad (lång enligt mig, kort enligt Fredrik) för att jag skulle köpa glass och nötter, kvällssug till tusen här hemma!
 
Idag har vi spenderat dagen på Burlöv Center med min mamma och moster. Lunch, fika och promenera i affärer (måste ju få min dagliga motion) var perfekt sätt att mota bort min rastlöshet efter två hela dagar i sängen. Sienna är ju fortfarande matt, så hon lyckades sova i vagnen i två hela omgångar! Jag var i chocktillstånd! 
 
 
Nu har jag nog lyckats klämma in så många paranteser jag bara kunnat i ett inlägg (eller!?), så nu känner jag att jag får ge mig. Hoppas ni har en fin fredag allihopa, vare sig den består av drinkar och dans eller sjuka ungar, finmiddag eller fredagsmys i soffan. 
 
 
Allmänt, Just nu, Sienna, Vardag | |
Upp