Dagsnattning

(null)

Just nu pågår ett försök av nattning här hemma. Liten behöver sova, men ni ser ju själva hur bra det går. Hon är megatrött men inte alls intresserad av sömn. 

Natten här hemma har varit sådär, många uppvak och sedan tidig morgon. Vid två inatt var vi uppe för att inviga kiddos nässpray då hon var så täppt att hon inte kunde äta. Stackars liten tyckte inte alls det var kul och jag var verkligen inte populär just då. Men det funkade iallafall och ungen fick mat i sig. Hon har ingen feber och har inte haft någon heller, så det är ju åtminstone skönt. 

Eftersom hon varit så täppt och jag inte är säker på om hon är, eller är på väg att bli, sjuk så fick vi missa babysimmet idag. Så tråkigt eftersom hon gillar det så mycket. Men bättre det än att smitta alla andra bebisar om det nu är en förkylning. 

Förutom så mycket vila som möjligt för kiddo (väldigt lätt när hon vägrar!) så väntar idag ett besök hos sjukgymnasten. Min kropp har inte riktigt blivit okej efter graviditet och förlossning och nu behöver jag lite hjälp för att slippa ha ont allt som oftast. 

Nu ska jag ge mig in i matchen här igen och försöka få Sienna att slappna av och sova. Inte det lättaste måste jag säga! 

Ha en fin tisdag hörni! 
❤️
Allmänt, Mobilblogg, Sienna, Vardag | |
Upp