Är det bara jag?

Finns det verkligen ingen annan vars Facebook ser ut såhär? Jag har typ aldrig ork att sitta där, så notiserna byggs upp, och då vill jag ännu mindre gå in och kolla igenom allt. Ond cirkel, javisst! 
 
För övrigt så spenderar jag för tillfället varenda ledig sekund på att fixa bland mina bilder och videos. Jag var tvungen att byta telefon då min gamla blev förstörd, så jag importerade alla bilder utan någon form av sortering (ja, jag är typen som übersorterar mina foton), och nu är det kaos i mina kataloger och bibliotek. Vissa bilder och videos har fått fel datum, så jag får sitta och ändra allt manuellt. Jag kan lätt tänka mig många andra roligare sätt att spendera min tid på kan jag lova..! 
Just nu | Facebook, Foton, I-landsproblem, Videos | | Kommentera |

Måndag

Godkväll fina! Jag hoppas att ni har haft en jättebra start på denna vecka! 
 
Jag har sån sjuk hatkärlek till måndagar. De är pest och pina eftersom det är så himla långt till helgen (jag vet inte varför det spelar så stor roll som föräldraledig, men det gör det!), men samtidigt så är det en chans till nystart. Varje vecka har jag chansen att starta om liksom. 
 
Iallafall! Min förra vecka var superbra, men ganska lugn. Sienna har varit fortsatt snuvig, men tillräckligt bra för att vi skulle kunna gå på babysim och för att ta vaccinationssprutorna. Vi har dessutom hunnit med fika med fina Carolin och Eli, ungarna är så stora nu (sex dagar mellan dem) att de kan sitta och titta på varandra och vara intresserade. Så himla söta! Och vi har alltid så mysigt när vi träffar dem.
 
Helgen, som jag alltid längtar som en galning efter, gick i ett! I fredags så åkte jag och Sienna med mamma, svägerska och brorson till Emporia för att kolla black friday deals. Sjukt mycket folk trots att vi var där tidigt. Föräldrarlediga och arbetslösa finns det tydligen gott om i Malmö! På kvällen så var vi hemma hos Fredriks kusin och träffade deras lilla bebis! Sienna blev helt galet stor plötsligt! Och han var så himla söt att jag bara ville äta upp honom! Sienna tyckte det var jättespännande med sin nya nästkusin, men akvariumet som de har hemma tog priset som kvällens bästa enligt henne. Jag har inte fått äta ifred så länge sen hon föddes! 
 
Bästa ever enligt Sienna. Jag tror vi får införskaffa ett akvarium när vi köper hus! 
 
På lördagen hängde jag och Sienna med min fina vän Charre och hennes lille Charlie. Eller lille och lille, han blir snart tre, helt galet så fort tiden har gått! Vi käkade lunch, gick promenad och barnen bytte julklappar. Sienna fick en sångpåse som jag tror kommer att bli galet uppskattad här hemma! 
När vi myst klart så åkte vi till Trelleborg för att kolla match, det var en släktkamp utan dess like eftersom det ena laget var H43, där maken spelar, och det andra var Trelleborg, där lillebror spelar. Sjukt jämn match där denna gången vågen hamnade på fördel för Trelleborg. Så med en sjukt sur förlust i bagatet så avslutade vi kvällen med gotte och film. 
 
Igår var jag på en ny upplevelse för mig - sjalträff. Jag har inte skrivit så mycket om det här än, men jag har nördat ner mig totalt i ergonomiskt bärande och villhöver bärsjalar till förbannelse, haha! Så en mysig sjalträff där jag kunde känna och klämma och testa (så mycket jag nu vågar med min lilla kräkis) sjalar var verkligen en hit enligt mig! Sienna var också nöjd, där var en massa människor och andra bebisar att titta på. Riktigt bra. 
Sen bar det av på husvisning i Kävlinge. Vi blev helt förälskade i större delen av huset, men tyvärr var källaren kass (till och med jag var tvungen att böja på huvudet när jag gick genom dörrhålen), så det blir inget med det. Men jag har en känsla av att januari är vår månad - det ska vara då vi hittar vårt hus har jag bestämt! 
 
Hur har ni haft det finisar? Har ni shoppat på Black Friday (eller Black Week som många ställen haft)? Jag har gjort några småfynd, men inte direkt något att skriva hem om. Tror jag blir för snål när det är halvdanna erbjudanden. Jag tycker att det ska vara som i USA (där det kommer ifrån från början), en endaste dag och reorna är sjukt grymma. Gör om, gör rätt!
 
Förresten så satt jag och skrev på min förlossningsberättelse i veckan - helt sjukt vilka känslor som kommer upp när jag tänker på det! Jag ska kolla upp lite grejer och så, sen kommer den att komma upp här på bloggen. Förhoppningsvis denna veckan om jag får tag i allt jag vill!
 
 
Ha en mysig måndagkväll fina ni!
 
Allmänt, Sienna, Vardag | Bebis, Black Friday, Sjalar | | Kommentera |

Härliga söndag!

Fy, vilken natt och morgon detta varit! Sienna har bara kunnat sova i upprätt läge, vilket inneburit att jag har suttit upp hela natten för att ha henne upprätt. Vilket gett mig exakt noll minuters sömn. Underbart! 
 
Vid fem väckte jag Fredrik så att han tog Sienna och jag kunde få sova lite. Så ett någon timme sömn i omgångar bestod min morgon av. Fram till dess att jag vaknade och kände att - oj! Det luktar kattpiss. Då har Giselle kissat i Siennas bedside crib. Hennes babynest, lakan och spjälskydd fick slängas i tvättmaskinen. Dessutom hade vår säng blivit träffad, så allt där fick också tvättas. Plus lite annat smått som låg däromkring. Jag fick skrubba sängen  för att få den ren och sen fick jag ta hand om det som legat i hennes säng när hon sovit hos oss inatt. Hennes nässpray och napp fick slängas, mina glasögon är tvättade och desinfekterade, så jag hoppas att de ska klara sig, och min telefon är helt förstörd. Jag kan säga att min morgon kunde startat smidigare och jag var inte glad!
 
Foto från en bättre morgon med min lilla tjej!
 
Men nu är de båda här, Sienna sitter i sin bärsele på mig och sover, Giselle ligger på stolen brevid och sover hon också. Och de är så fina och ger mig så mycket kärlek att jag faktiskt orkar trots att dagen, som sagt, kunde börjat bättre. Det är bara att försöka göra resten av den så bra som möjligt. Så nu ska jag försöka få i mig lite frukost innan Sienna vaknar, sen ska jag göra oss i ordning och leka med henne till det är dags att hämta Fredrik som jobbar idag. Sen blir det ärenden och jag ska köpa en massa godis att tröstkränga ikväll! 
 
Hoppas att er söndagsmorgon börjat bättre än min!
Allmänt, Kissarna, Sienna, Vardag | Bebis | | Kommentera |
Upp