Bebisshopping

Bebbens garderob börjar bli stor nu. Senaste shoppingen i klädväg kommer här! 
 
 
 
 
Som ni kanske ser så är jag lite småkär i Newbies kläder, haha! Men även Livly är en favorit, även om jag inte köpt något nytt därifrån än. Tänker redan på hur allt detta ska tvättas sen, hahaha! Om ett tag kommer även det jag köpt begagnat upp, ska bara orka fota det också, det har lyckats bli litegrann...
 
Tycker dock det är sjukt svårt med storlekar, både för att vi ju såklart inte vet hur stor Gollum kommer att vara när hen tittar ut, men också för att det är så sjukt olika från märke till märke. Jag såg till exempel en jämförelse mellan byxor från H&M och byxor från PoP, så galet stor skillnad! Det gör det inte lätt i denna djungel av barnkläder. Jag hoppas verkligen att allt ska passa ett litet tag iallafall! :)
 
Snart börjar också rummet bli ganska klart. I fredags hämtade jag skötbordet, så nu ska det skruvas ihop och sen fyllas med grejer. I övrigt är det bara dekorationer och lite extralampor kvar faktiskt. Ska bli så mysigt när det är klart, men samtidigt är det kul att gå och pilla där inne, det får dagarna att gå lite snabbare iallafall!
 
Gravid, Shopping | |
#1 - - Litza:

Tänk med på att hms bebis kläder kryper massa det gjorde allt vårt Vi p
Köpte där.

Svar: Åh, tack för tipset! Måste hålla koll på det då och köpa i lite större storlekar där!
Sofie

Upp