Måndag

Ny vecka nu hörni! Jag hoppas den blir jättebra för er alla!


Senaste dagarna här har varit superbra! I torsdags så började vi dagen med att göra RUL (rutinultraljud) där vi fick se vår livliga lilla bebis. Som jag har längtat efter det! Helt galet! Det var fruktansvärt häftigt att se kiddo skutta omkring i magen. Det fick mig bara att längta ännu mer efter juni! 

Fredagen sen var också väldigt bra. Jag och mamma var på en låååååång shoppingrunda, och självklart handlade jag massa till bebben. Hen börjar verkligen få en ordentlig garderob nu! ❤

Jag hämtade ut min första babybox från Lloyds apotek (lägger ut allt innehåll när jag hämtat de andra), vi åt lunch och så shoppade vi lite till. Vi avslutade dagen med att åka och hämta ut vår vagn och vårt babyskydd. Jag kan säga att bilen var överfull sen! 

På kvällen när jag kommit hem och packat upp all shopping så passade jag dessutom på att beställa spjälsäng. Så snart kommer den också hem! Så skönt det är att få saker klart! Efter att ha tittat på mååånga (!) sängar så blev det tillslut en Troll Lukas. Tre höjdlägen (vilket var ett krav för mig), kan kompletteras med juniorsida när kiddo blir större, och kan användas som soffa när den inte längre används som säng. Jag gillar när saker går att använda länge! Och att den sen är snygg också är ju såklart inte fel!

I lördags var vi ute och käkade på Tusen & 2, och såg sen Arrival på bio, med Philip och Marie. Jag var dock helt slut och att sitta i en biostol var inte skönt kan jag säga! Helt slut i fogarna efteråt. 

Igår hade vi våra fina vänner här hemma på middag och för att se handbollsfinalen. 
Vi träffade Pernilla och Martin när vi var på bröllopsresa i Kroatien i somras, och jag är så himla glad att vi träffat dem! Vi kommer så bra överrens och nu ska de dessutom ha barn bara fem veckor innan oss. Så himla mysigt! 

Hoppas ni också haft en bra helg finisar! Nu ska jag kasta mig i ett bad efter att ha jobbat ett par timmar idag. Det är galet vad snabbt jag blir trött nu när jag inte gjort så mycket på länge! 


Allmänt, Gravid, Just nu, Mobilblogg, Vardag | |
Upp