Gravid

 
Igår släppte vi äntligen nyheten som jag har velat skrika ut i väldigt många veckor. Jag tänkte egentligen vänta någon vecka till, men efter att ha fått se hjärtat senast igår så kände jag att det känns okej att gå ut med det. Jag hade nog dessutom haft svårt att hålla mig mycket längre. Jag är just nu i vecka 18 och den 22 juni är det beräknat att vår lilla knodd ska komma till världen!
 
Att jag är gravid är också anledningen till att det har varit så tomt här inne. För änsålänge har detta inte direkt varit en drömgraviditet. Jag fick ett extremt illamående, som satt i dygnet runt, redan i vecka fem. Sådär illa så att jag vaknade om nätterna i panik för att jag mådde så illa. Det sitter fortfarande i, trots medicinering, men jag har iallafall bättre dagar nu, och medicinerna tar udden av det värsta. Jag hoppas att det sista snart ska försvinna så jag kan njuta lite. Illamåendet gör också att jag inte har någon direkt aptit, så jag har väldigt svårt att äta. Det som är lättast är (såklart) sötsaker, men det får jag leva med, så länge jag får i mig lite nyttigt också. Men när jag har mått så illa så har jag helt enkelt inte haft ork att fokusera på att blogga. Allt jag orkat har varit att ligga och hoppas på att jag inte skulle dö typ, haha!
 
Sedan vecka 13 har jag dessutom haft problem med foglossning. Jag har sån tur som fått det såå tidigt, vilket är väldigt ovanligt. Jag känner mig så lyckligt lottad (OBS! Detta är sarkasm för den som inte förstår det!). Men, om jag ska vara helt ärlig så bryr jag mig inte det minsta. Jag är äntligen gravid och varenda liten krämpa är det värt. Så är det bara. 
 
 
 
 
Gravid, Stunder | |
Upp