Godmorgon tisdag!

Jag är seriöst helt slut idag. Huvudvärk väckte mig innan sju, och sen har jag inte kunnat somna om. Men det är väl bara att vänja sig vid att inte få sina timmar, haha!


Gårdagen var mysig, jag spenderade dagen med Emma och Benjamin (som växer helt för fort för min smak!), vi fikade, promenerade och hade allmänt mysigt. Dessutom fick jag julklapp (en såå fin målarbok!) och en bebispresent (babybok som jag genast ska börja fylla i!). Så glad jag blev!

På kvällen åkte sen jag och Fredrik ut i babybutiker. Vi hade redan koll på vilken vagn och babyskydd vi skulle köpa, men ville kolla lite extra. Det slutade med att vi helt ändrade oss angående babyskyddet, och sen bad vi de som jobbade där om ett prisförslag på allt vi ska köpa. Så idag ringer de med, förhoppningsvis, ett bra pris. Vilket innebär att vi ikväll kanske har beställt våra första grejer till bebisen. Helt galet! 

Idag tänker jag spendera dagen med att handla hem mat (det tar ganska lång tid för mig för tillfället, haha!) och ikväll ska tjejerna tränas. Det är så skönt att ha kommit igång med det igen, även om jag har ont i fogarna när vi är klara. Men det är det värt! 

Nu blir det dock frukost. Ha en fin dag! 

Allmänt, Gravid, Mobilblogg, Vardag | |
Upp