Ullared

I fredags var jag på Ullared och shoppade, med mamma och svärmor. Jag kom hem med så galet mycket bra bebissaker (och annat också såklart!), så jag tänkte jag skulle dela med mig av lite tips om någon eventuellt ska dit snart.

 
Grejer till säng: Kudde, täcke, madrasskydd, spjälskydd, sängkläder, plastad frotté. 
Fick även med mig samma saker till vagn, men de har jag såklart redan testbäddat med (någon som är förvånad?), haha.
 
 
Nappflaskor och nappar. Köpte ett par olika nappflaskor då det är helt hopplöst att veta vilken bebis kommer att acceptera sen har jag hört.
 
 
Babydel till badbaljan.
 
 
Hygiengrejer: Tvättlappar, snorsug (elektrisk), febertermometer, badtermometer, pysventiler, nagelset, borste, shampoo och kroppstvätt.
 
 
Till Gollums rum: Taklampa, nattlampa i form av nalle, ljusbollar (ljusslinga) och pompoms att hänga i taket.
 
 
Kläder. En salig blandning av bodys, pyamaser, byxor, mössa, strumpor och sovpåse.
 
 
Amningsgrejer: Amningsskydd, amningskupor, purelan och amingsinlägg.
 
 
Till vagnen köpte jag en mugghållare (!) och en termometer att ha i sommar för att ha koll på värmen där inne. Till (långt fram nu!) när det är dags att smaka på mat så köpte jag braiga skedar. Dessutom hittade jag finfina gallerfiltar från BabyDan.
 
 
Till bilen: Sätesskydd, solskydd och en spegel så att vi kan se bebis i backspegeln. Så himla söt dessutom! 
 
 
 
Som sagt, en hel del shopping blev det. Förutom det jag fått med på bild så köpte jag som sagt täcke, kudde och lakan till vagnen (och mamma köpte det sötaste bäddsetet ever till vagnen!) och så köpte jag ett UV-tält. Tror det var allt som var till bebis iaf. I övrigt köpte jag lite mammalinnen, ett par amingsbhar och en massa annat "bra att ha" till mig, maken, katterna och hemmet. 
 
På tal om UV-tältet förresten. Fredrik ville gärna se det när jag visade alla grejer, så jag öppnade förpackningen, och tältet exploderade upp! Det är typ självuppsättande, men det är bannemej inte självnedfällande kan jag lova. Så länge vi stod och svor över tälthelvetet när vi skulle packa ihop det, hahaha! Vi fick titta på en Youtube video på hur man ska göra (jag tänker inte säga hur många gånger vi såg den), men tillslut lyckades jag. Dock vågar jag  nog aldrig mer öppna det igen!
 
I övrigt har helgen spenderats med att ta det väääääldigt lugnt. Efter en heldag på Ullared i fredags så var min kropp inte redo för att göra några större ansträngningar på ett tag. Vi kollade på handboll i lördags, och passade då på att gå in om på en loppis där vi shoppade lite bebiskläder (visar dem senare när mina andra andrahandsfynd kommit hem). I söndags var vi på Dollarstore och sen på IKEA. Lite bebisshopping blev det där också, behövde ju såklart ett bäddset att byta med i sängen!
 
Sängkappa och bäddset från IKEA.
 
 
Sådär, det var min helg lite snabbt. Mycket shopping alltså, haha! Igår påbörjade jag mitt babynest, och det tänker jag fortsätta på idag. Annars är det föräldramöte på träningen som gäller, och sen bara slappa hela kvällen. Inte mycket alla hjärtans dag firande här hemma alltså när vi båda har träning och grejer. 
 
Hoppas ni har en fantastisk alla hjärtans dag allihopa! Även om det inte behöver vara alla hjärtans dag för att visa att ni uppskattar någon, så skadar det inte att göra det lite extra idag! 
Gravid, Shopping | |
Upp