Nattblogg

Detta är min utsikt just nu. Ligger i sängen och kan inte sova (även om jag är jättetrött och verkligen borde sova!). Jag har för mycket tankar i huvudet. Allt snurrar i min hjärna. Jag tänker på om jag kommer orka ta tag i ännu ett avsnitt av resan imorgon som jag planerat. Det har varit jobbigare än jag trodde att ta sig igenom de tidigare inläggen, trots att det också känts väldigt bra för min bearbetning. Det är såklart inte så att jag "måste" lägga upp ännu ett inlägg just imorgon, men jag vill ändå försöka låta dem komma under relativt jämna mellanrum. Men samtidigt är det otroligt onödigt att ligga och oroa sig för något som jag kanske inte alls finner jobbigt imorgon. Bara att försöka släppa och somna. 


Dessutom ligger jag och bara hoppas på att få känna lite från bebis där inne. Bara en bekräftelse på att den verkligen är där. Vissa dagar kan jag helt enkelt inte tro på det, även om jag har gravidsymptom så det räcker och blir över. Men änsålänge är bebis stilla och lugn, eller bara på fel ställe för att jag ska kunna känna eventuella vilda danser. Snart nog kommer jag nog få min beskärda del av sparkar tror jag. 

__________

Jag har för övrigt haft en ganska bra dag idag. Jag fick sova länge (kanske därför jag inte kan sova nu?) och stördes inte av varken smärtor eller väckarklockor. Så skönt! Hela förmiddagen gick jag och skrotade i pyjamas och var inte till mycket nytta. Sen spenderades eftermiddagen hemma hos Emma där vi fikade och gosade med Benjamin. Helt galet så fort han växer! Lilla killen börjar bli stor. Känner ett par bebisar till som föddes i samma veva, och alla börjar bli så stora, men det är praktiskt taget bara Benjamin jag träffar, och då märks det mycket mer! 

Kvällen sen har spenderats med mannen min och film. Jag har inte mått jättebra idag överlag, så det var ganska skönt att bara sjunka ner i lugn och ro och bara kunna slappna av ett tag. 

Och nu ligger jag som sagt här. Kan inte slappna av och inte somna. Men försöka måste jag, därför önskar jag er en god natt, och så hoppas jag på att ni tittar in imorgon för ännu ett inlägg som handlar om vår resa. 

Godnatt fina ni! 

Allmänt, Gravid, Just nu, Mobilblogg, Resan, Vardag | |
Upp