Söndagsblogg

God kväll denna söndag!
Jag hoppas att helgen har varit bra för er.
 
Själv har det varit en ganska seg helg. Fredrik är sjuk och har ingen röst, så helgens planer fick läggas på is. Vi har istället spenderat helgen med att tvätta (tog HELA lördagen!) och röja hemma. Dessutom var jag och Sienna idag på loppis i Limhamn. Herregud säger jag bara! Så sjukligt mycket folk. Lätt inte värt det kan jag säga! Men jag kom ändå hem med tre plagg och tre böcker. Tur jag har vassa armbågar.
 
Resten av veckan har sett ut som vanligt ungefär. Babysim med efterföljande fikamys i tisdags och i onsdags var jag på mitt första pass mammamage. O M G vilken träningsvärk jag hade efteråt, i flera dagar! Känner det nog lite fortfarande om jag känner efter. Men så himla skön känsla, jag hade glömt den efter alla månader av graviditet och eftergraviditet. Fick mig att längta ännu mer efter att börja handbolla igen. 
 
I övrigt så är det lite drygt här hemma just nu. Sienna har beslutat sig för att hon inte ska sova om inte jag är tätt intill, vilket kan bli väldigt påfrestande. Dessutom vaknar hon ännu oftare än tidigare, vill inte ligga ner, protesterar på skötbordet och har helt allmänt kommit in i vad jag kallar utvecklingsmode. Det är såklart inte lätt för henne heller, hennes värld påverkas ju varje gång det kommer ny utvecklingsfas, hon är fortfarande snuvig och vi har dessutom börjat fasa ut hennes reflux-medicin. Det var kanske inte bra att börja just nu känner jag. Men nu är det så och vi får stå vårt kast. 
 
Tätt intill mamma är enda sättet att sova just nu..!
 
För att göra allt bättre så har min splitter nya telefon gett upp och jag har fått lämna in den på lagning. Vilket innebär att jag inte kan bli nådd och jag ständigt känner mig naken. Så nu får jag leva som på stenåldern i en till två veckor. 
 
Idag är det ju dessutom första advent, helt sjukt! Tiden bara rusar! Inte för att advent märks här hemma, jag har inte haft möjlighet eller ork att hämta pyntet från förrådet, så det får jag nog ta tag i under nästa vecka tror jag. Jag har iallafall börjat öppna min chokladkalender, så lite julstämning är det ju! 
 
Nej, nu ska jag sluta gnälla och försöka få min lilla tjej att somna (igen). Hon sitter just nu fastspänd på mitt bröst och är inte alls sugen på att somna. Då kanske mamma lägger henne ifrån sig igen ju!
Har ni adventspyntat än? Kanske är ni redan helt klara med allt julpynt? 
 
Allmänt, Sienna, Vardag | Bebis, Utveckingsfas, Utvecklingsfas 5 | |
Upp