Året 2017

Jag kan inte fatta att detta år redan är slut. Det är idag nyårsafton och imorgon stiger vi in i ett splitter nytt 2018. Galet! Tidigare år har jag gjort stora årskrönikor, månad för månad, men som läget är just nu så får det bli en väldigt kort sammanfattning. 

2017 har bjudit på både upp och nedgångar. Människor har försvunnit ur mitt liv, men många har kommit till. Vissa trodde jag skulle finnas föralltid, andra kom till som jag aldrig trodde skulle göra det. 

Året började med en gravid Sofie, det var en tuff graviditet med illamående och smärtor, men hur jobbig den än var så var jag ändå så fruktansvärt lycklig över den. Alla smärtor var bara tecken på att det faktiskt växte liv i mig. Att det fanns en liten filur där inne, även om vi inte hade en aning om vem det var. 

(null)

(null)

(null)

Ju längre in i graviditeten jag kom desto tuffare blev det och tillslut orkade jag inte längre. Men det gick ändå. Och när vår underbara Sienna äntligen kom så var hon värd varenda krämpa! Den dagen var den bästa och häftigaste i hela mitt liv! 

(null)

Slutet av juni, juli och augusti gick i ett. Vi var i vår bebisbubbla, men det var tufft! I augusti började liten på medicin för sin reflux, vilket underlättade lite och hon mådde lite bättre. 

(null)

(null)

(null)


September gick och vi hade en jättebra namngivning där vi för första gången avslöjade Siennas namn och hon blev så bortskämd med presenter. 

(null)

(null)

(null)

Oktober, tiden rusar. Vi inser att vår lilla skatt är ganska mycket mer krävande än de flesta andra bebisar och får också ett namn på det. High need baby. Inget att göra åt utan bara att acceptera. Vi gör allt vi kan för att underlätta. 

Oktober är också månaden då vi börjar babysimma och Sienna älskar det! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


November kom och gick, det var som i en dvala. Vi är sömndepreverade men vi försöker ändå hitta på saker med vår skatt. Hon ska inte gå miste om något. Vi firade makens första fars dag med middag tillsammans med fina vänner. Så mysigt! 

(null)

(null)


December månad har även den gått i ett. Vi har hängt med kompisar, simmat, tränat och lekt. Vi har förberett för julen och firat jul flera gånger om. Vi har arbetat bort Siennas refluxmedicin så att hon äntligen slipper den. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


I början av månaden fick jag ett brev som ändrade min värld och som öppnat upp för nya upplevelser. En av dessa upplevelser kom under julveckan, mitt i all julstress. 

Och nu. Nu är det nyår. Vi kommer att fira hemma, bara vi tre (inte som jag tänkt egentligen, men jag har inte riktigt hunnit planera något i år) med god mat och kanske ska vi också lyckas se Grevinnan och betjänten för en gångs skull! 

Men nu ska jag först och främst ta tag i att försöka göra liten nöjd nu när hon än en gång vaknat. Jag önskar er alla en fin kväll och ett 

Gott Nytt År! 

Allmänt, Bilder, Familj, Just nu, Mobilblogg, Sienna, Stunder, Vardag, Vänner, Året som gått... | 2017, Nyår, Årskrönika | |
Upp