Året 2017

Jag kan inte fatta att detta år redan är slut. Det är idag nyårsafton och imorgon stiger vi in i ett splitter nytt 2018. Galet! Tidigare år har jag gjort stora årskrönikor, månad för månad, men som läget är just nu så får det bli en väldigt kort sammanfattning. 

2017 har bjudit på både upp och nedgångar. Människor har försvunnit ur mitt liv, men många har kommit till. Vissa trodde jag skulle finnas föralltid, andra kom till som jag aldrig trodde skulle göra det. 

Året började med en gravid Sofie, det var en tuff graviditet med illamående och smärtor, men hur jobbig den än var så var jag ändå så fruktansvärt lycklig över den. Alla smärtor var bara tecken på att det faktiskt växte liv i mig. Att det fanns en liten filur där inne, även om vi inte hade en aning om vem det var. 

(null)

(null)

(null)

Ju längre in i graviditeten jag kom desto tuffare blev det och tillslut orkade jag inte längre. Men det gick ändå. Och när vår underbara Sienna äntligen kom så var hon värd varenda krämpa! Den dagen var den bästa och häftigaste i hela mitt liv! 

(null)

Slutet av juni, juli och augusti gick i ett. Vi var i vår bebisbubbla, men det var tufft! I augusti började liten på medicin för sin reflux, vilket underlättade lite och hon mådde lite bättre. 

(null)

(null)

(null)


September gick och vi hade en jättebra namngivning där vi för första gången avslöjade Siennas namn och hon blev så bortskämd med presenter. 

(null)

(null)

(null)

Oktober, tiden rusar. Vi inser att vår lilla skatt är ganska mycket mer krävande än de flesta andra bebisar och får också ett namn på det. High need baby. Inget att göra åt utan bara att acceptera. Vi gör allt vi kan för att underlätta. 

Oktober är också månaden då vi börjar babysimma och Sienna älskar det! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


November kom och gick, det var som i en dvala. Vi är sömndepreverade men vi försöker ändå hitta på saker med vår skatt. Hon ska inte gå miste om något. Vi firade makens första fars dag med middag tillsammans med fina vänner. Så mysigt! 

(null)

(null)


December månad har även den gått i ett. Vi har hängt med kompisar, simmat, tränat och lekt. Vi har förberett för julen och firat jul flera gånger om. Vi har arbetat bort Siennas refluxmedicin så att hon äntligen slipper den. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


I början av månaden fick jag ett brev som ändrade min värld och som öppnat upp för nya upplevelser. En av dessa upplevelser kom under julveckan, mitt i all julstress. 

Och nu. Nu är det nyår. Vi kommer att fira hemma, bara vi tre (inte som jag tänkt egentligen, men jag har inte riktigt hunnit planera något i år) med god mat och kanske ska vi också lyckas se Grevinnan och betjänten för en gångs skull! 

Men nu ska jag först och främst ta tag i att försöka göra liten nöjd nu när hon än en gång vaknat. Jag önskar er alla en fin kväll och ett 

Gott Nytt År! 

Allmänt, Bilder, Familj, Just nu, Mobilblogg, Sienna, Stunder, Vardag, Vänner, Året som gått... | 2017, Nyår, Årskrönika | | Kommentera |

God Jul!

God jul fina ni, från oss och vår lilla nisse! Jag hoppas att ni får en riktigt fin julafton med härligt sällskap, god mat och att tomten tittar förbi hos er! 
 
 
Allmänt, Bilder, Familj, Jul, Sienna | Bebis, Sienna | | Kommentera |

Julveckan!

God morgon denna tisdag!
 
Det har varit lite tomt här (blir lätt så ibland, haha!), men nu har kiddo sovstund och då ska jag försöka få upp ett inlägg.
 
Helgen har spenderats på bästa sätt med julbak, pizzamys, peppakakshusdekoration och handboll. 
 
 
 
Helt inne i handbollen!
 
 
Gårdagen började bra med mys med Charre och Charlie. De ska åka iväg till värmen idag och jag är inte alls avundsjuk! 🙄😂 Sen var det dags för sexmånaderskontroll på BVC  med vår lilla tjej. Det är helt sjukt att hon redan är sex månader! Var tog tiden vägen liksom!? Det är helt galet. Hon växer som hon ska och har nu spräckt åttakilosgränsen. Förstår nu varför det börjar bli så tungt att bära henne i armarna! 
 
 
 
 
Resten av dagen var ingen höjdare. I lördags så skadade vår ena katt sin tass och vi fick tid på djursjukhuset igår. Vi var där i drygt tre timmar med honom. Tydligen hade ena tånleden gått ur led, så de fick röntga och ha sig innan de kunde dra den rätt och sätta skena på honom. Först trodde de att den skulle behöva sitta i cirka åtta veckor, men det verkar som att vi kan ha turen att han slipper den redan om två. Vi hoppas det iallafall. Så nu har vi en väldigt ledsen katt här hemma.
Sjukt ömklig liten kille!
 
Dessutom måste vi lämna bort hans syster under tiden han har bandage för att hon inte ska "hjälpa" honom av med det (plus att hon prylar skiten ur tratten varje gång hon får en chans), så vi får inte ha dem båda hos oss samtidigt. Så i eftermiddag flyttar hon hem till mina föräldrar i ett par veckor. Så länge har de aldrig varit ifrån varandra! 
 
 
Dagen idag började med äggfrukost och Sienna fick för första gången äta något som inte var bröstmjölk. Det gick sådär, haha! Hennes skeptiska min här säger väl allt? 
 
 
 
Nu ska vi göra oss i ordning och gå och äta frukost med fina vänner. Ha en bra dag hörni! 
 
BLW, Bilder, Jul, Just nu, Kissarna, Sienna, Vardag, Vänner | BLW, Bebis, Jul 2017 | | Kommentera |
Upp