Hej bloggen!

Okej, nu är det nog. Efter London tappade jag helt bort rutinen att skriva i bloggen och bara njöt av sommaren. Men nu är det faktiskt september och även om vädret utanför fönstret säger att det är sommar så säger månaden höst och därför också rutiner och struktur. Så nu är det dags att blåsa nytt liv i bloggen igen efter min semester. 
 
Sommaren har varit väldigt bra. Båda våra resor har jag tidigare skrivit om, men förutom resorna så har vi hunnit med både jobb, födelsedagar, strandbesök och en massa middagar. Dessutom spelade vi Pokemon go ganska intensivt i en period. Jag har blivit faster och varit på Malmöfestivalen. Det har varit fikor, badhusbad, jobbinervjuer, mys med vänner, ännu mer middagar och en massa festplanering. Dessutom har jag börjat som tränare för ett flickor 06 lag i handboll. Massa nytt med andra ord! Men som sagt, nu är vi inne i september och sommaren är över. Änsålänge har denna månaden bestått av bokklubb, planering av fest, jobbsökande, fotografering av en gravidmage (och personen den sitter fast på såklart! Lite magbilder kommer upp senare när jag har hunnit redigera), och träningar med småtjejerna. En härlig mix helt enkelt. Dessutom firade vi vår första bröllopsdag i måndags (hur vi redan kan ha varit gifta i ett år går över mitt förstånd!) med mat på Mat & Destillerat, tårta och presenter. Planen var ockå att titta i vårt bröllopsalbum, men tyvärr var det en måndag, vilket innebär att det blev sent nog bara genom att gå ut och äta, haha! 
 
Mer än ett år sedan - helt galet! Som jag längtar tillbaka!
 
 
 
Resten av veckan har jag spenderat med att planera nästa veckas födelsedagsfirande. Det är så roligt, men så mycket att göra! Dock tycker jag nog att jag är ganska med på banan, så jag slipper verkligen stressa, vilket är guld värt. 
 
Tårtdekor - även tårtan ska smälta in i temat!
 
 
I övrigt så är det snart helg (wihoo), och idag kommer min underbara kusin från Stockholm ner och hälsar på. Tio dagar stannar hon här, och vi får väl se hur lång tid det tar innan vi går varandra på nerverna, haha! 
 
Nu ska jag dock börja min dag. Jag har massor att göra innan jag ska hämta henne vid tåget ikväll! 
 
Ha en fin dag idag! Snart är det helg!
Allmänt, Bakning, Bröllop, Familj, Födelsedagar, Handboll!, Just nu, Pyssel, Vardag | |
Upp