Underbara fredag

Vad kan vara bättre en fredagskväll än handboll? Förutom att spellusten blir enorm!

Hoppas att ni också har en jättebra fredag finisar!

❤️

Allmänt, Just nu, Mobilblogg | | Kommentera |

Grattis mamma!

 

Stort grattis, världens bästa mamma, på din födelsedag! Jag hoppas att den är fantastisk!

❤️

Allmänt, Bilder, Familj, Födelsedagar | | Kommentera |

Vilken helg!

Hej fina ni! 
 
Mitt firande i lördags var hur bra som helst. Vi lekte massa lekar, åt god mat, vräkte efterrätter och hade så galet roligt. Alla bjöd verkligen på sig själva (vissa bjöd på mer än man önskat, visst mamma! Hahahaha!) och ställde upp i den ena leken efter den andra. Så kul alltså! Det enda tråkiga - jag lovade ju i mitt förra inlägg att jag skulle ta en massa bilder. Jag tog exakt 0,00 bilder. Så bra var jag! Så nu en efterlysning till alla som var där - om ni tagit bilder, videos eller annat skoj, snälla skicka dem till mig! 
 
Jag tog dock en bild på hur kaoset såg ut i efterhand!
 
Ett ord - kaos!
 
Dessutom tog jag några bilder på lite detaljer innan det var klart.
Fe-gungan
 
Ett nästan färdigdukat bord.
 
Här på hamnade senare desserter, tårta, vin, kaffe och te
 
Fjärilsväggen. Här under tillkom senare en skottkärra full med is och dryck
 
När vi kom upp på natten och skulle lämna överbliven mat, tårta och dylikt i kylen så fick vi oss en överraskning. Någon hade haft väldigt roligt. Vi har våra gissningar på vem det kan vara, men om någon vet så vill vi gärna veta också, haha!
 
Nej, detta är inte hur vår kyl normalt brukar se ut faktiskt
 
Jag hade iallafall ett fantastiskt födelsedagsfirande och jag är så sjukt tacksam för alla som kom och gjorde dagen så himla bra! Tack, tack, tack! Och jättetack för alla fina presenter, det hade ni verkligen inte behövt!
Slutligen ett extratack till alla som hjälpt till så himla mycket! Fredrik, mamma, svärmor, Anna, Oskar & Lina (och Elvira) för hjälp med tältet, Robban som fick rädda grillningen - ni är bäst! 
 
 
Vi hade som sagt en riktigt kul kväll och jag stupade i säng runt två. Klockan sju ringde klockan - dags att gå upp och städa! Jag och Fredrik satte igång direkt på morgonen med att rensa i röran (se bild ovan), men klockan 10 var jag tvungen att sticka. Det var dags för babyshower för bästis och jag hade massor att ordna med. Först in till Malmö för att hämta tårta och sen in om Lund igen för att hämta glömda saker (så smart!) innan jag körde vidare hem till henne. Där blev vi insläppta och kunde börja dekorera medan hon blivit bortlurad på brunch. Strax innan ett hade alla gäster dykt upp och vi väntade på den blivande mamman. När vi skymtar bilen så kryper vi alla ihop på golvet och är helt tysta. Vi hör henne gå in och slå av larmet och dörren till köket börjar öppnas. Då reser vi oss alla upp och ska precis brista ut i "Surprise" när hon går in och säger "jag visste det!", inte ett dugg överraskad, haha! Tydligen hade hon verkligen anat att något var på g, både för att hennes sambo städat dagen innan och för att hennes syster varit övertydlig, haha! 
 
 
 
 
Men trots att hon var icke-överraskad så hade vi en jättemysig babyshower. Gott att äta, mysiga lekar och presentöppning. En riktigt härlig söndag, och den blivande mamman verkade absolut nöjd.
 
Sen var det dags att köra hem för att fortsätta städa. Oj, vad jag längtade (not!). Jag kör hem och oj! Allt är undanstädat. Det enda som fanns kvar var lite saker som Fredrik inte visste vems det var eller var de skulle vara. Helt galet! Fredrik, Anna, svärmor, mamma och Håkan hade verkligen blåst allt! Det var den bästa överraskningen någonsin, att jag slapp ställa mig och röja allt efter en lång helg! Helt underbart! Nu är det bara röjandet av lägenheten kvar, och den är jag nästan helt klar med. Så skönt att få undan allt direkt! Så istället för att spendera kvällen med att städa så kunde jag laga mat och sen krypa upp i soffan och bara mysa. Så skönt, speciellt som det var Annas sista kväll här.
 
Så igår åkte då alltså Anna hem efter 10 dagar här. Vi har haft jättemysigt, men mycket fokus har legat på att fixa inför min fest. Nästa gång ska vi nog hinna med att hitta på annat också hoppas jag! Igår fick jag också lämnat tillbaka tält och stolar och alla mammas saker, så skönt. Idag väntar städning av lägenheten och träning med tjejerna. Tillbaka till vardagen nu alltså!
 
Jag hoppas att ni haft en lika bra helg som jag.
 
Allmänt, Bakning, Bilder, Familj, Födelsedagar, Stunder, Vardag, Vänner | | Kommentera |
Upp