Måndag

Godmorgon (eller förmiddag) denna måndag!
Jag har haft en fullspäckad helg, vilket, tillsammans med det faktum att jag varit/är "sjuk", gör att jag är helt galet trött just nu, trots elva timmars sömn inatt! Hela förra veckan var jag dålig, jag har haft ont i halsen framförallt. I slutet av veckan kom hostan och nysningarna. Men jag mår inte dåligt. Jag känner mig inte sjuk alls. Jag har ont, hostar och är trött, men jag känner mig inte sjuk. Tröttheten är dock halvt förlamande. Men men, det går över. 
 
Helgen har spenderats med vänner och familj. I fredags hade vi gäster, ett par vi träffade när vi var i Kroatien i somras. Vi hade en riktigt mysig kväll tillsammans med god mat och mycket prat. Är så glad att vi träffat dem då vi trivs så bra med dem. 
 
Lördagen spenderades hos svärföräldrarna, Fredriks mormor fyllde 80, och det firades med god mat, tårta och ett väldigt fint tal av Fredriks morfar. Jag bakade en fantastiskt god (om jag får säga det själv) tårta, första gången jag testade receptet, och jag blev sååå nöjd! Fick göra min egen twist på det då vi hade nötallergiker i sällskapet, men det blev ändå så bra! 
Födesledagsbarnet och maken 
 
Tårta!
 
Tårta!
 
Tårta!
 
Svärfar dummar sig (som vanligt!)
 
Igår spenderade jag en del av dagen med bästis, vi fikade och gick i affärer. Riktigt mysigt (som alltid när vi umgås), och perfekt söndagshäng. När vi skiljts åt så körde jag och Fredrik för att göra ärenden och när vi kom hem landade vi genast i soffan. Jag gick och la mig galet tidigt (tror jag låg i sängen runt nio) och sov säkerligen en bra stund innan tio. Och sen sov jag till nio imorse. Helt galet. Och nu är jag ändå sjukt trött! Tur att jag inte har något jobbigt inplanerat idag.
 
Fika med bästis
 
Dagen idag ska bestå av att röja i vår walk in closet (jag har inte lagt in min tvätt på typ tre veckor! Riktigt dåligt!), redigera bilder, spela (är inne i en riktig nördfas just nu) och börja planera nästa event. Det är verkligen dags nu då det gått två veckor sedan min 30-års fest. Jag har bestämt att nästa grej blir Thanksgiving (dock inte på den "riktiga" dagen, som är en torsdag, och förmodligen inte den närmsta helgen heller eftersom jag jobbar då). Jag skippar Halloween, jag känner att jag inte riktigt orkar till dess. Ska det bli något Halloweenfirande så får det bli för att vi blir inbjudna till något.
 
Nu tänker jag sätta igång med dagen. 
Vad gör ni denna måndag? Ha en fin dag!
Allmänt, Bakning, Bilder, Familj, Födelsedagar, Stunder, Vänner | |
Upp