Godkväll!

Jag insåg idag att det var ungefär fem veckor sedan jag senast skrev här. Fem fucking veckor! Tiden går så fort. Dessutom var det sen innan London som jag faktiskt skrev regelbundet. Men nu är det dags att försöka ändra på det. De senaste veckorna har gått upp och ner. Jag har varit sjuk, vilket inte varit jätteroligt direkt. Jag var så dålig ett tag att Fredrik fick köra till Göteborg och tillbaka för att hämta mig. Jag klarade helt enkelt inte av att ta mig hem själv och jag ville bara hem! Det är tur att jag har en sådan snäll man! I övrigt har det inte hänt så mycket. Inte vad jag kommer ihåg iallafall (guldfiskminne!). Vardagen bara springer förbi och jag hänger helt enkelt inte med.

Helgen som kommer ska bli trevlig iallafall. På lördag ska vi hem till Pernilla och Martin och käka, vilket jag verkligen ser fram emot. Sen på söndag är det fars dag, så då har vi bjudit hem våra familjer på brunch, vilket ska bli väldigt mysigt.

Och just nu ligger jag här. Tio i tio i sängen och läser. Emellanåt kikar jag ut genom fönstret på de få snöflingorna som långsamt faller. Äntligen! Jag vill så gärna ha snö! Jag älskar att det börjat bli härligt kallt ute, luften känns så frisk då. Och det innebär att det inte är så länge kvar till jul! Lite mer en sex veckor kvar ungefär! Åhhh, som jag längtar!


Nu ska jag sova och drömma om julen!

Vad önskar ni er i julklapp i år?

Allmänt, Just nu, Mobilblogg, Vardag, Älska böcker | | Kommentera |
Upp