Opting out

I måndags fick jag verkligen inte mycket gjort. Jag tränade och träffade Emma, men i övrigt gjorde jag absolut ingenting. Och vad är anledningen till det? Jo, anledningen till det heter Facebook. Jag har märkt hur timmar kan gå utan att jag gör annat en scrollar på Facebook för att se till att inte missa något. Och det känns inte bra. Verkligen inte! Därför har jag nu, av denna och andra anledningar, bestämt mig för att sätta mig på en ordentlig Facebook-restriktion. Denna veckan ut får jag använda det som vanligt, men efter det är det MAX en gång per vecka jag får logga in. Jag kommer fortsätta att dela mina blogginlägg (det görs automatiskt) och mina Instagram, men jag kommer inte att logga in. 
 
På sätt och vis tycker jag det är tråkigt då jag får många av mina kommentarer på Instagarmbilder eller blogginlägg på Facebook, men förhoppningsvis kan ni som kommenterar där göra det direkt här eller på Instagram istället. Jag kommer lägga upp en guide här på bloggen hur man kommenterar eftersom jag har fått några stycken som frågat mig hur man går till väga, speciellt på en mobil enhet. Och nej, det är inte ett måste att logga in för att kunna kommentera, det bara ser ut så på mobil enhet. Den guiden ska iallafall förhoppningsvis komma upp under veckan. 
 
Men, trots att det kan vara tråkigt att dumpa Facebook, så tror jag det är bra för mig. Tänk vad mycket tid jag kommer ha över för att göra annat! Lyllos mig! 
 
Nu till något annat. Idag har jag lyckats hålla mig ifrån Facebook och faktiskt fått lite smått och gott gjort här hemma. Jag har fixat en tavla till min walk-in-closet (eller som jag kallar den; världens segaste projekt!), och jag har målat första färglagret på en spegel som ska upp i vår hall. Dessutom har jag planterat om mina jordgubbsplantor så att de nu ser fina ut i sina balkonglådor. Håller verkligen tummarna för att jag ska få en massa fina jordgubbar i sommar. I nästa vecka ska tomatplantorna förmodligen få gå samma väg och omplanteras i krukor. Nu hoppas jag bara att jag ska kunna hålla liv i allt hela vägen till skörd! 
 
Finfina jordgubbsplantor 
 
 
 
Hoppas att ni alla haft en fin tisdag! 
Allmänt, Pyssel, Vardag | Facebook, Jordgubbsplantor, Tomatplantor | |
#1 - - Emma:

Trevligt :-)
Kram från Italien! Emma

#2 - - Charre:

Heja Sofie!

Svar: Heja mig!
Sofie

Upp