Måndag

Godkväll denna måndag! 
Senaste två-tre veckorna har det varit lite väl dåligt med uppdateringar här och det ber jag om ursäkt för. Jag har egentligen ingen orsak, det har väl mest handlat om lathet från min sida. Jag har inte orkat ge mig på bloggen och jag har nog fokuserat på andra saker antar jag. Men, nu blir det bättring har jag bestämt! Såhär kan vi ju inte ha det! 
 
Iallafall. Idag har jag hunnit med massor. Varför? Jo, för att jag har en Facebook-fri dag (min första)! Jag har varit hos psykologen, tränat, gjort smoothie, badat, kollat på Vänner (för 130 000de gången), mätt en massa (!) tyg som ska säljas, lockat mitt hår (bara det tar galet lång tid!), lagt in ren tvätt, färgat och plockat mina ögonbryn och färgat mina ögonfransar, tvättat mina make-up borstar och mina hårborstar och lagat middag. Det är helt sjukt hur mycket jag hinner när jag inte ständigt kollar Facebook! Dock kan jag lugnt säga att det är sjukt svårt att hålla sig ifrån, men det kommer säkert bli lättare. 
 
Mina lockar försvinner galet fort, men lite finns det allt kvar!
 
Förresten! Igår gjorde jag klart den sista tavlan som ska upp i min walk-in-closet, så nu ska de bara sättas upp på väggen och sen ska det dammsugas och grejer, sen är rummet klart! Det tog bara typ 5 månader! Så denna veckan kommer förhoppningsvis lite före- och efterbilder upp. Vänta er dock ingen extrem förändring, det är mest småsaker, men ändå. 
 
Resten av denna dag (det lilla som är kvar) tänker jag spendera på soffan med en kopp te och min bok. Fredrik är hos sin kusin, så jag har lägenheten för mig själv, vilket är så mysigt ibland.
 
 
Hur spenderar ni denna måndagskväll finisar? 
Allmänt, Vardag | |
Upp