Månadssammanfattning - Maj 2016

Jag har faktiskt så dåligt minne att jag glömt vad som hänt i maj! Dessutom har jag varit sjukt dålig på att blogga denna månaden vilket innebär att jag inte har någonstans att plocka vad som hänt ifrån. Lite har jag dock koll på. Jag och Fredrik har promenerat i skogen, köpt rullor och varit ute på flera turer med dem (framförallt för att Fredrik skulle lära sig åka igen), vi var i Köpenhamn där vi åt och promenerade på Ströget. Jag har (ÄNTLIGEN) gjort klart min walk-in-closet, planterat både jordgubbar, tomater och brudslöja på balkongen, rensat i röran här hemma, tittat på film och tv-serier. Dessutom har jag njutit av sommarvädret, gjort slut med Facebook, bakat en hel del, jobbat, varit på husvisning och tränat en massa. Jag har även hunnit med att träffa vänner och familj och fira födelsedagar. Trots att det känns som om jag inte gjort något denna månaden, så blir det en väldigt mycket när jag skriver ner det!
 
 
 
Månadens bästa:
Som vanligt är det att få umgås med vänner och familj. Men denna månaden har vädret till största delen också varit underbart, vilket jag verkligen försökt njuta av så mycket jag kunnat. Dessutom var vår trip till Köpenhamn väldigt mysig också. 
 
Månadens sämsta:
Mitt bloggande. Jag har varit sjukt dålig på att faktiskt sätta mig ner och skriva den senaste månaden, och jag hoppas verkligen att det är något som ska bli bättre den kommande månaden!
 
Månadens låt:
My House med Flo Rida.
Jag har Shazammat den typ fem gånger denna månaden!
 
Månadens träning:
Endast gym. Men jag har ökat till tre gånger i veckan, så det är alltid något. Dock bör jag verkligen börja springa lite snart!
 
Månadens bakning:
Det har blivit mycket bakning denna månaden. Chocolate chip cookies, Chokladmuffins, Snickerdoodle blondes, tårta och mini rabarberpajer (de två sista kommer förhoppningsvis upp i veckan).
 
 
 
Månadens serie/r:
Jag har tittat en massa på Vänner och Gossip Girl (båda för 157 000e gången), men det beror mest på att de flesta serier gått på uppehåll. 
 
Under maj har 2 Broke Girls, Arrow, Criminal Minds, Jane the Virgin, Mom, New Girl, The 100, The Big Bang Theory och The Vampire Diaries alla gått på uppehåll, och inget nytt har börjat! Men i juni kommer ett par serier igång igen turligt nog!
 
Månadens bok:
Jag tror att månadens bästa var The Magician King faktiskt. Gillade den riktigt mycket.
 
Månadens film:
Denna är svår. Vi har sett sjukt bra filmer den senaste månaden, men jag tror ändå att vinnaren är The Theory of Everything, filmen om Stephen Hawking. Såå bra!
 
 
 
Blandade bilder från månaden
 
       
Allmänt, Månadssammanfattning, Vardag | |
Upp