Månadssammanfattning - April 2016

April månad har känts jättelång. Jag har äntligen kommit igång med att gymma ordentligt och inte missat ett enda inplanerat pass i april.  Jag har servat bilen, käkat lunch med mamma flertalet gånger och fikat med fina Emma två gånger. I början på månaden var jag och F och käkade middag med mina föräldrar, och vi har ätit hos svärföräldrarna några gånger. Dessutom har vi firat lillebror som fyllde 24 och haft Emma och Marcus här på middag. Bilen har servats (efter massa krångel), lägenheten har städats och jag har pysslat med min walk-in-closet. I början av månaden fotade jag två nyblivna ettåringar, och resultatet ska idag visas upp för barnens föräldrar. Jag har jobbat på kosläpp och gjort trädgårdsarbete med föreningen. Jag har sett ikapp inte mindre än (skratta inte!) 41 avsnitt av The Vampire Diaries! Jag och Fredrik har tagit långa promenader när vädret har tillåtit det och sett massa serier när det inte tillåtits. Jag var hundvakt och så var jag på en väldigt bra föreläsning om hur man blir VD i sitt eget liv (mer om den senare). Jag skrev ett blogginlägg som jag funderat på under väldigt lång tid, och jag fick en massa positiv feedback, vilket jag är så glad över! I slutet av månaden strulade både min dator och mina externa hårddiskar och jag fick lägga flera dagar på att rädda foton från att försvinna helt! Och slutligen spenderade jag gårdagen hemma hos Emma och Marcus, tillsammans med Sara och Per (och såklart Fredrik), med god mat, roligt spel, majbrasa och fantastiskt sällskap. Ett väldigt bra sätt att avsluta månaden på. 

 

 
 

 Månadens bästa:

Att få umgås med fina människor i mitt liv. Både min man, våra familjer och såklart underbara vänner. Förutom det så tror jag månadens bästa är att jag är så nöjd med min självdisciplin att faktiskt hålla i min träning ordentligt.

 

Månadens sämsta:

När mina hårddiskar och dator kraschade. Jag hade svårt att hålla mig från tårar då kan jag lova!

 

Månadens låt:

Den jag lyssnat mest på denna månaden är nog Vigilands låt Pong Dance. Jag tycker den är så härlig och dansar alltid till den när jag sitter i bilen (ibland också helt galet mycket hemma så Fredrik tror jag fått någon form av anfall).

 

Månadens träning:

Praktiskt taget bara gym. Tror jag kört ett eller två pass yoga också, men annars har jag tyvärr varit dålig på att hålla det. Men gymmet har jag inte missat ett pass av!

 

Månadens sport:

Gissa en gång! Gissar ni något annat än handboll så har ni inte läst mina månadssammanfattningar tidigare tillräckligt.

Jag har sett en massa handboll, både på tv (OS-kval och slutspelsmatcher) och live (lillebrors Stavstens kval till division två och Lugi-Sävehofs sista kvartsfinalsmatch).

 

Månadens bakning:

 Under april har jag bakat två gånger. Jag bakade de kanelbullar som kom i Bakboxen för mars månad och jag bakade Banoffee paj till gårdagens Valborgsfirande!

Yummy kanelbullar
 
Banoffee paj. Svanen mitt på var absolut meningen att göra (eller?)
 
 

Månadens serie/r:

Eftersom jag sett över 40 avsnitt av The Vampire Diaries så får jag faktiskt säga den. 

Men annars har Baby Daddy gått på miniuppehåll, Brooklyn Nine-Nine har gått på uppehåll, precis som Shadowhunters, The Walking Dead och Vikings, Bitten har avslutats helt och hållet, Deadbeat och The Ranch har kommit och gått (alla avsnitt släpptes samtidigt) och Outlander har äntligen kommit igång igen (yay!).

 

Månadens bok:

Jag har varit väldigt dålig på att läsa denna månaden. Jag har tagit mig igenom två böcker, varav den ena tyckte jag tyvärr var dålig (svensk författare och deckare är inte min grej) och den andra har vi som bokklubbsbok denna månaden, så recension på den kommer senare. Så, ingen får jag nog säga då. 

 

Månadens film:

Jag måste säga att jag verkligen tyckte om filmen Maleficent som jag såg häromdagen. Riktigt mysig film som ger en helt annan version av klassikern Törnrosa.

 
 
 
Blandade bilder från månaden
 
Allmänt, Månadssammanfattning, Vardag | |
Upp