Look Fantastic boxen - April

För ett tag sedan hämtade jag ut senaste Look Fantastic boxen. Jag fick sjuka sommarkänslor av den, jag menar kolla bara färgerna! Jag vill ha sommar nu! Ge mig!

Elle med Queen B på framsidan medföljde

Sommarkänslor!

 

Här ska testas!

 
April månads box innehöll för min del:
 
RITUALS Miracle hand scrub - Doften av ginseng och ginkgo biloba är gudomlig, så denna flyttar rakt in i mitt bardrumsskåp utan att mellanlanda i mina produkttestlådor. Seriöst, jag blir lite småsugen på att smaka den! Lyckas den dessutom göra mina händer lena så är det en massa plus. Hoppas, hoppas!
 
BLOOM AND BLOSSOM - Bath and shower gel - Fri från parabener, sulfater och parfym och kan användas av hela familjen. Luktar rätt så gott, och kanske mår huden väldigt bra av att slippa tillsater och istället få en massa gurkextrakt och E-vitamin, vad vet jag? Vi får väl se hur/om min hy påverkas när jag testar den. 
 
Briogeo - Don't Despair, Repair! deep conditioning mask - Mask för håret som även den är utan parabener och annat skräp. Ska vara djupverkande och funka bra för personer med känslig hud. Jag som lätt får väldigt torrt hår är jätteglad över denna och hoppas att den är riktigt bra!
 
ELEMIS British botanical hand and nail butter - Asså jag älskar handkrämer. Jag har typ tiotusen som ligger på vänt att testa dock, så denna hamnar tyvärr långt ner på listan, men den kommer defintitivt testas. Framförallt för att doften som sipprar ut är yummy. 
 
TANWORX Tan maintainer - Världens mest onödiga produkt för mig. Denna produkt ska användas innan och efter spraytan för att färgen ska sitta så länge som möjligt. För mig som alltid är grymt blek och vägrar lägga pengar på spraytan så känns denna produkt väldigt onödig. Speciellt som jag redan har två hemma...
 
balance Me Super toning body polish - Kroppsskrubb som även den är utan onödigt skit (parabener mm), och som definitivt kommer att användas! Jag tycker det är så sjukt skönt att skrubba bort alla nasty lager av död hud, jag känner mig så ren och mjuk då.
 
Dessutom fick jag i denna boxen med vitaminer med citronsmak. B-vitaminer på tablett som löses upp i vatten. Är dock inte jätteglad att den innehåller sötningsmedel (sukralos), då jag tycker det är väldigt onödigt att trycka i sig. Dock var det extremt lite, så det bör inte vara någon större katastrof.  
Allmänt, Boxar, Shopping | |
Upp