Fredag (med söndagskänsla)

God morgon fredag!
Fast det känns lite som söndag eftersom Fredrik var ledig igår. 

Jag ligger fortfarande i sängen och är helt slut i benen efter att jag rört mig så mycket senaste dagarna! I onsdags gymmade jag, sen gick jag promenad i Dalby med svärmor och på kvällen premiäråkte jag och F våra nya rullor. Igår blev det en promenad i Bokskogen med Fredrik och ännu en tur på rullorna. Galet trött. 

Vårkänslor i Bokskogen

Blommor överallt! Så fint!

När vi körde hem från Bokskogen hände något ganska obehagligt faktiskt. I en kurva springer en kvinna och viftar med armarna, så vi saktade i. Visade sig att hennes häst slitit sig och var ute på vägen och kutade omkring. En gång trodde jag den skulle springa rakt på vår stillastående bil, men den väjde undan och sprang precis brevid istället. Tänker bara på hur det kunnat gå, både för hästen men även för oss, om vi inte sett kvinnans viftande. Hästar är tunga djur att köra på. 

Fotat från bilen, därav lite halvkasst. Men häromkring kutade hästen runt. 


Idag är planerna att sticka ner till idrottshallen där granntjejen tränar handboll, sen en vända till gymmet och så en tur till med rullorna förhoppningsvis. Får ju passa på nu när det är uppehållsväder. 

På tal om väder, hur fint har det inte varit senaste dagarna!? Jag är helt amazed, älskar detta! Hoppas verkligen det håller i sig nu, helst hela sommaren! 

Nej, nu ska jag påbörja min dag, jag är hungrig som en varg! 

Ha en fin fredag! 
❤️
Allmänt, Mobilblogg, Vardag | |
Upp