Föreläsning Torkild Sköld

Jag nämnde ju tidigare att jag skulle på föreläsning, och jag tänkte berätta lite om den. 
 
För ca tre veckor sedan fick jag ett sms av svärmor där hon frågade om hon kunde få köpa en biljett till mig till en föreläsning om personligt ledarskap som hon själv tidigare varit på. Jag hade ingen aning om vad det kunde vara för något, men eftersom ett av mina mål för året är att bli bättre på att våga göra saker, så tackade jag ja. Jag skulle gå ensam, vilket alltid kan vara lite småjobbigt för mig, men jag såg det som bra träning och möjlighet att utvecklas. 
 
Föreläsningen var i torsdags, och jag är så glad att jag gick. Jag fick flera tankeställare och många nya idéer till hur jag ska handla och tänka kring saker i mitt liv. Jag tyckte verkligen att Torkild hade mycket vettigt att säga, och han var dessutom väldigt rolig att lyssna på. Jag tyckte dock att vissa saker var väldigt förenklat och att det han sa ibland inte riktigt kunde appliceras på vissa typer av människor, men så är det ju alltid, man får plocka godbitarna av det man själv kan tänka sig och som man tror man själv kan nyttja, och resten får man lämna till andra. För vi är alla olika och det jag tyckte inte var för mig var kanske det andra tog mest till sig. Det går såklart inte att göra en föreläsning där allting fungerar på alla. 
 
Men överlag är jag väldigt nöjd, jag fick skratta och prata med människor jag aldrig hade pratat med annars och det viktigaste av allt, jag fick nya verktyg att använda mig av i mitt liv, i mitt tänkande och i mitt handlande. Nu jobbar jag hårt för att använda mina nya verktyg så ofta jag bara kan. 
 
Jag & Torkild efter föreläsningen
Allmänt, Stunder | |
Upp