Cookies!

Dagens bakning är absolut inte någon av mina vackrare kreationer. Otålig som jag är så la jag helt för många kakor på samma plåt och de smälte in i varandra. Därför är de inte direkt runda och fina utan ganska kantiga. Men men. Så länge de smakar gott. Och tro mig, det gör de! Det är tur att jag har bakat dem till Fredrik och hans kollegor (de har en heldag på torsdag med att rätta nationella prov, klart de måste få något gott att smaska på då!), annars hade risken varit stor att jag satt i mig allihopa innan dagen är slut. Men som det är nu har jag bara smakat på en liiiten liten bit av en som gick sönder (ännu en gång på grund av min otålighet!). 
 
Riktig YUM-faktor!
 
Receptet till dessa Triple Chocolate Chip Cookies hittade jag här, och sen gick jag lite på känsla i mina egna förändringar (det är någon form av tick jag har, alla recept måste jag ändra något litet i när jag bakar. Oftast kommer jag inte ens ihåg vad det är jag ändrat efteråt, men ändras ska det. Utom när jag gör Bakboxen, då brukar jag klara av att hålla mig till vad som står i receptet) som vanligt. 
 
Imorgon ska jag baka lite till är tanken. Jag planerar att baka Snickerdoodels (också till provrättarna) och Chokladmuffins till Dalhems IF och Malmöspelen. Åhhh, vad jag älskar att baka!
 
Allmänt, Bakning | |
Upp