Månadssammanfattning - Maj 2016

Jag har faktiskt så dåligt minne att jag glömt vad som hänt i maj! Dessutom har jag varit sjukt dålig på att blogga denna månaden vilket innebär att jag inte har någonstans att plocka vad som hänt ifrån. Lite har jag dock koll på. Jag och Fredrik har promenerat i skogen, köpt rullor och varit ute på flera turer med dem (framförallt för att Fredrik skulle lära sig åka igen), vi var i Köpenhamn där vi åt och promenerade på Ströget. Jag har (ÄNTLIGEN) gjort klart min walk-in-closet, planterat både jordgubbar, tomater och brudslöja på balkongen, rensat i röran här hemma, tittat på film och tv-serier. Dessutom har jag njutit av sommarvädret, gjort slut med Facebook, bakat en hel del, jobbat, varit på husvisning och tränat en massa. Jag har även hunnit med att träffa vänner och familj och fira födelsedagar. Trots att det känns som om jag inte gjort något denna månaden, så blir det en väldigt mycket när jag skriver ner det!
 
 
 
Månadens bästa:
Som vanligt är det att få umgås med vänner och familj. Men denna månaden har vädret till största delen också varit underbart, vilket jag verkligen försökt njuta av så mycket jag kunnat. Dessutom var vår trip till Köpenhamn väldigt mysig också. 
 
Månadens sämsta:
Mitt bloggande. Jag har varit sjukt dålig på att faktiskt sätta mig ner och skriva den senaste månaden, och jag hoppas verkligen att det är något som ska bli bättre den kommande månaden!
 
Månadens låt:
My House med Flo Rida.
Jag har Shazammat den typ fem gånger denna månaden!
 
Månadens träning:
Endast gym. Men jag har ökat till tre gånger i veckan, så det är alltid något. Dock bör jag verkligen börja springa lite snart!
 
Månadens bakning:
Det har blivit mycket bakning denna månaden. Chocolate chip cookies, Chokladmuffins, Snickerdoodle blondes, tårta och mini rabarberpajer (de två sista kommer förhoppningsvis upp i veckan).
 
 
 
Månadens serie/r:
Jag har tittat en massa på Vänner och Gossip Girl (båda för 157 000e gången), men det beror mest på att de flesta serier gått på uppehåll. 
 
Under maj har 2 Broke Girls, Arrow, Criminal Minds, Jane the Virgin, Mom, New Girl, The 100, The Big Bang Theory och The Vampire Diaries alla gått på uppehåll, och inget nytt har börjat! Men i juni kommer ett par serier igång igen turligt nog!
 
Månadens bok:
Jag tror att månadens bästa var The Magician King faktiskt. Gillade den riktigt mycket.
 
Månadens film:
Denna är svår. Vi har sett sjukt bra filmer den senaste månaden, men jag tror ändå att vinnaren är The Theory of Everything, filmen om Stephen Hawking. Såå bra!
 
 
 
Blandade bilder från månaden
 
       
Allmänt, Månadssammanfattning, Vardag | | Kommentera |

Vecka 21, summering och Instagram

Jag har missat några veckans den senaste tiden, vilket är lite tråkigt. Men det är bara på det igen! Så nu kör vi, vecka 21!
 
Denna vecka har spenderats med träning och mys typ. Hela måndagen låg jag i sängen och sen skrotade jag mest omkring i myskläder innan det var dags att sova igen (galen tröttdag!). Tisdagen började jag dagen med ett träningspass innan jag käkade lite och sedan träffade jag min fina Emma. Precis vad jag behövde! I onsdags gjorde jag ett sista ryck i min walk-in-closet och sen var jag på husvisning på kvällen. Tyvärr var det inget att hänga i julgranen, men jag fick iallafall lite mer koll på hur jag vill ha det i framtiden. Torsdagen bestod av småfix hemma och film, en ganska så slapp dag. Fredagen var vår sjuårsdag, och det var också den första årsdagen vi spenderat separat. Fredrik jobbade och hade övernattning och jag passade på att träna, handla en massa, både mat och presenter, och baka (bakboxen april) innan jag stupade i säng på kvällen. Igår "firade" vi Fredriks examen med trerätters och shopping, dessutom fick jag äntligen fixat min telefon som varit sprucken. Så sjukt skönt! Sen idag började vi dagen tidigt med träning och sedan brunch hos mina föräldrar för att fira Håkans födelsedag lite i efterskott. Vi har ätit gott, spelat kubb och suttit i solen. Väldigt mysigt. Resterande av dagen har spenderats med tvätt, handling och slappande. Nu är det dock sängdags!
 
Men först veckans Instagram.
 
Sommarkänslor!
 
Världens bästa hubby har äntligen tagit sin andra examen!
 
 
Inte bara skadad, nu för tiden är jag även BRÄNN skadad
 
 
Veckans bästa
Fika med fina Emma!
 
Veckans sämsta
Att inte få fira vår årsdag med min fina man.
 
Veckans funderingar
Mestadels har jag funderat på hur länge jag egentligen kan vara ute utan att bränna mig!
 
Jag hoppas att ni haft en fin vecka och att nästa blir ännu bättre!
Allmänt, Bilder, Veckans Instagram | | Kommentera |

Fredag

Kör en snabbupdate här, för jag är helt slut. Idag har jag och min älskade man varit tillsammans i sju år. Sju år fyllda av både glädje och sorg, sju år som jag inte hade velat spendera med någon annan! 

Tyvärr har jag fått spendera denna dagen själv, Fredrik har jobbat hela dagen och har inatt övernattning på jobb. Därför har jag spenderat dagen med att städa, handla och baka. Nu tänker jag stupa i säng efter en dag som blev väldigt mycket längre än jag planerade den! 

Sneakpeak på dagens bakning. Sorry för det dåliga ljuset, bilden är tagen i kylen!

Godnatt finisar! Jag hoppas att er fredag varit fantastisk! 
❤️
Allmänt, Bakning, Just nu, Mobilblogg, Vardag | | Kommentera |
Upp