Månadssammanfattning - Mars 2016

Mars månad känns som att den har gått så fort! Jag har hunnit med så mycket, och samtidigt inget alls. I början av månaden hade vi bokklubb, vilket som alltid var väldigt trevligt. Jag letade efter vårtecken, och hittade några stycken, och Fredrik hjälpte till att ge mig vårkänsla genom att komma hem med tulpaner och rosor. Jag har gjort en tenta och sedan tampats med ett beslut gällande skolan som varit tufft. När jag väl bestämt mig så skickade jag in papperna för att göra en paus i mina studier. Jag har umgåts med mina vänner mer än vanligt, både middag, fika och allmänt häng. Lunch med mamma och moster har jag också hunnit med. Dessutom höll jag mitt "bli modigare-nyårslöfte" genom att ge mig i kast med att skaffa en ny kompis. Jag fick se Emma och Pierres fina nya hus, vilket inte alls gav mig huslängtarkänslor (obs, sarkasm!).
 
Träningsmässigt har jag kört på med hanbollen och vi har spelat säsongens sista matcher. Yogan har gått sådär tyvärr, jag är inte alls nöjd med varken den eller mitt sötätande under mars. Jag har shoppat med mamma, shoppat med Fredrik (och köpte min fiiiina julklapp - Michael Kors väskan!) och varit på Ullared och shoppat där. Jag har fortsatt hos min psykolog, vilket jag är väldigt glad för, då det till viss del hjälpte mig att göra mitt beslut att ta en paus i studierna lättare. Under slutet av månaden har jag både firat påsk, hjälpt mannen med sitt examensarbete, firat två födelsedagar och hunnit ta promenader både i Bokskogen och på Lomma Beach. Hektisk sista vecka får jag säga! 
 
Månadens bästa:
Alltid att jag får umgås med nära och kära. Finns inget bättre! Men om jag ska välja något annat så var det bokklubbsdagen. Eller det räknas kanske till att umgås med nära och kära? Okej, att jag äntligen tagit ett beslut som, även om det är jobbigt för tillfället, jag tror kan göra väldigt mycket nytta för mig på lite sikt. 
 
 
Viktigt beslut som kommer att göra mig gott
 
 
Månadens sämsta:
Att jag är så fruktansvärt rastlös och uppstressad hela tiden, och att jag inte vet hur man gör för att slappna av!
 
Månadens låt:
Har nog ingen månadens låt, men jag har tyckt väldigt mycket om Stressed Out av Twenty One Pilots. Passar ju dessutom mig i allt mitt stressande, haha!
 
Månadens träning:
Har framförallt bestått av handbollsträning. Tyvärr inte gjort så många yogapass som jag önskar. Ändring på det till nästa månad!
 
Månadens sport:
Som alltid - handboll. Vem försöker jag lura, det är typ all sport jag tittar på! Kommer bli kris om ett par månader när alla har uppehåll!
 
Månadens serie/r:
Fuller House och Shadowhunters är de serier jag riktigt sträcktittat på denna månad. 
Annars är det de vanliga. Pretty little liars har gjort sitt sista avsnitt för säsongen, Criminal Minds kom med ett överraskande avsnitt jag inte alls var glad för, Arrow har efter ett månadslångt uppehåll kommit igång igen. Annars som sagt alla serier jag brukar titta på (får kanske visa en lista på dem, det är ju några stycken), bland annat The 100, Bitten, Walking Dead, Vikings och en massa komediserier. 
 
 
 
Månadens bok:
Oj, det var svårt. Har ju läst en hel del denna månaden. Men om vi ska gå strikt på betyg jag gett så är det The Girl With All the Gifts som vinner. Fast den serie jag läste (och inte har lagt upp än) nyligen var inte heller fel. Och Liv Efter Liv gillade jag verkligen. Åhh, det är svårt med alla böcker! 
 
 
 
Månadens film:
Jag har varit dålig på att se film denna månaden, har framförallt varit serier som gällt här. Men den filmen jag såg igår, Neverwas, var rätt så bra, så det får bli den. Kan inte komma ihåg en enda film till jag sett denna månaden!
 
 
 
Månadens klädesplagg:
Oj! Jeans antar jag. Jag har ett par jeans som passar mig riktigt bra, och dessa har använts så mycket att de nu spruckit i grenen. Så nu blir det till att shoppa nya jeans!
 
 
Blandade bilder från månaden, i en salig röra!
 
   
   
   
 

 
 
Allmänt, Månadssammanfattning, Vardag | | Kommentera |

Nu är det klart

Anmälan är inskickad, CSN är fixat och jag kan börja försöka slappna av. 

Efter många om och men har jag tagit ett tufft beslut och bestämt mig för att ta ett studieuppehåll. En av anledningarna är att jag faktiskt inte mår jättebra för tillfället. Dessutom saknar jag just nu motivation till att plugga, jag har inget sug över huvud taget, och då tycker jag faktiskt inte att det är värt att gå och må dåligt över det. Så nu är min första prio att må bättre och stressa ner. Sen är det jobbletardags. Vad det blir för något jag söker har jag ingen aning om, men något ska jag nog hitta. Men jag tänker inte heller hoppa på vilket jobb som helst bara för att, vi klarar oss i vilket fall som, och min hälsa är viktigare än att jag tjänar pengar just nu. 

Anmälan är klar och skickad 

❤️❤️❤️

Stort grattis på din dag världens bästa Charre! Jag älskar dig!
Födelsedagar, Mobilblogg, Vänner | | Kommentera |
Upp