Prokrastination och längtan efter värme

Idag är jag verkligen i prokrastinations mode. Jag borde göra saker, men istället hamnar jag hela tiden med näsan i min bok. Men jag tänkte att om jag skriver några rader här så har jag åtminstånde utfört något av värde (?) idag. 
 
 
För tillfället går verkligen mitt liv på halvfart. Jag är så extremt trött på att bara gå hemma, och känner att jag verkligen behöver ett jobb, typ nu! Men det kommer inga jobb och knackar på dörren, och självklart har jag inte fått tummen ur att börja söka allt för mycket. Idag är det meningen att jag ska gå igenom mitt CV ordentligt och kolla lediga jobb. Det går sådär kan jag väl säga. Mitt mål är i och för sig inte att börja jobba nu, utan efter sommarledigheten (Fredrik går på sommarlov på måndag - det hade varit skönt att få lite gemensam ledighet nu kan jag säga!), men det är ändå dags att söka. Men som sagt, prokrastineringsexperten här sätter käppar i hjulet för sig själv. Så har ni ett jobb att erbjuda mig så hojta till. Help a brother out, liksom! 
 
I övrigt borde jag också kolla resor idag. Vi har äntligen fått allt löst nu, passen är klara sedan länge och kattvakt är fixat efter många om och men. Men! Allt det gör ingen skillnad så länge vi inte har någon resa bokad. Och det var min uppgift idag. Att kolla igenom var vi vill åka, vilket hotell, om vi ska åka charter eller reguljärt, hur länge vi ska vara borta och så vidare.. Inte för att jag inte har ett hum om de flesta frågorna direkt, men det hade ändå varit ganska bra att få lite mer kött på benen innan vi bokar. Som vanligt är vi sent ute, men det ska väl lösa sig. Jag måste bara komma igång! Men sen kanske anledningen kan vara lite att jag är så fruktansvärt flygrädd (förhoppningsvis endast tillfälligt), och då är det inte lätt att boka, eller tänka på, en flygresa. Men utomlands ska jag, om jag så måste bäras skrikande ombord på planet! 
 
 
Vår senaste flygresa, som bland annat tog oss till Bali, var 2012! Som jag längtar efter en ny resa till värmen!
Solnedgång på Gili Trawangan
 
Klippor och hav
 
Mera klippor och hav
 
Klippor, hav och Sofie
 
Poolområdet på vårt (första) hotell på Bali
 
Sådär, det var mitt gnäll om mina i-lands problem för idag. Nästa inlägg ska förhoppningsvis innehålla något lite roligare (och komma med lite kortare mellanrum).
 
Hur har ni det fina läsare? Har ni gått på semester än? Kanske varit/är utomlands redan? Ni får gärna lämna alla tips på resor ni kan till mig. I need it! 
Allmänt, Just nu, Resa, Vardag | |
Upp