Helgen

Denna helg har verkligen gått galet fort. Efter fredagens strandbesök var det dags att tvätta och sen stupade jag i säng, ovan vid all sol och smått sönderbränd (som vanligt!). I lördags var vi på kalas där vi firade fina Melker som fyllt 10 år! Det är helt sjukt att han redan är så stor, han var bebis bara för ett par år sedan känns det som. Vi hade en väldigt mysig dag och kväll, trots att vädret inte var på rätt sida för ett poolparty. Men vad gör det, trevligt sällskap är viktigare än solen!
 
Igår började vi dagen med ett träningspass och senare en runda på IKEA, och på kvällen firade vi vår 7års dag i lite efterskott. Vi började med en härlig middag på Casa Mia (riktigt god mat, fisksoppan är verkligen yum!) för att sedan promenera en runda i parkerna i Malmö innan vi körde bort till Entré för bio. Senaste X-men filmen stod för underhållningen, och vi var båda väldigt nöjda efter filmen, båda tyckte den var jättebra. Väl hemma testade vi den första Dejtboxen, denna månad var det massage. Så skönt att tända lite ljus och få ryggmassage, jag det var definitivt inte svårt att somna efter det! Det var verkligen ett jättebra sätt att fira vår sjuårsdag, och att det dessutom idag är en röd dag och jag fick sova ut länge gör att jag är på väldigt bra humör. 
 
 
Min förrätt: Musslor
 
 Huvudrätt: Fisksoppa
 
Massa söta ankor under vår parkpromenad


Söta lilla ankungen
 
Dejtboxen som jag nämnde innan är en ny månadsbox som innehåller saker och inspiration till en dejt. Denna första månaden var det en massagedejt kan man kalla det. Boxen innehöll instruktioner för hur man masserade, ett doftljus och en massagekaka (som både jag och Fredrik blev löjlig förtjusta i. Riktigt nice att använda vid massage, så mycket bättre än olja, och man blir mjuk och len av den). Dessutom innehöll den två kuvert, ett till var partner. Inne i ligger det instruktioner som ska följas för att göra något speciellt för sin partner. Jag kan tyvärr inte skriva ut vad det står i då jag inte vet vad det står i det ena, och jag inte tänker avslöja det andra eftersom Fredrik förmodligen lär läsa här. Slutligen innehöll boxen en påse med några chokladbitar, perfekt för mig eftersom Fredrik inte äter dem och jag älskar dem!

Dejtboxen

Doftljus & kuvert med instruktioner

Doftljus, massagekaka och choklad.
 
 
Dagen idag har till största delen bestått i att gå igenom min kusins kvitton. Jag tänkte det var bra att testa mina ekonomikunskaper genom att röja i någons privatekonomi, och hon var gullig nog att ställa upp. Det är riktigt kul, faktiskt det jag tycker är bland det roligaste med ekonomi, men det är också ett hårt jobb både för henne, som ska behöva låta mig se alla sina utgifter och försöka leva efter mina nya riktlinjer, och för mig som måste plöja igenom en massa kvitton, räkningar och andra utbetalningar, sätta mig in i någons liv och vardag och slutligen hitta en budget som fungerar väl för henne. Men utmaningar är kul!
 
 
Lilla kvittohögen
 
Nu är jag dock klar för dagen och har endast lite mathandling på schemat innan jag tänker spendera resten av kvällen i soffan.
 
Hoppas er måndag varit jättebra! Har ni firat nationaldagen på något sätt? 
Allmänt, Boxar, Familj, Födelsedagar, Just nu, Mat!, Stunder, Vardag | |
Upp