Månadssammanfattning - Januari 2016

Då var sista dagen på år 2016s första måndad här. Tänkte jag skulle sammanfatta lite hur månaden sett ut för mig..
 
Månaden började med en massa avslappning, var ledig de första 17 dagarna, vilket var underbart. Behövde verkligen få bort all stress från mitt liv, och lite av den försvann under den tiden. Men så fort skolan började igen så kom såklart stressen igen. I samma veva fick jag lite dåliga nyheter, vilket såklart påverkat hur jag orkat och mått denna månaden. Har redan haft två inlämningar denna månaden och känner att jag redan är uppe i samma stressnivåer som jag haft tidigare. Har dock varit väldigt duktig denna månaden med att sätta gränser för hur jag ska jobba med skolarbete och dylikt. Alla årets nyårslöften har följts denna månad, vilket jag är väldigt glad för. Kom förresten på nu att jag inte skrivit in dem här, så ska försöka göra det i nästa vecka. Jag har fikat med båda mina bästa tjejer, men hade gärnat hunnit ha fler dejter med dem, men det är svårt att få ihop tiden. Jag har påbörjat en tillfixning av min walk in closet som ännu inte är klar, men förhoppningsvis ska den snart vara tiptop! Månaden har avslutats på ett underbart sätt med Kevin Hart i fredags, firande av Selma igår och avslutning av EM i handboll idag.
 
Månadens bästa:
MIN NYA BIL!
 
Månadens sämsta:
Stress och dåliga nyheter. Var inte heller jätteglad när jag åkte för tidigt till läkaren så jag fick sitta i bilen och vänta på att det blev dags att gå in.
 
Månadens låt:
Justin Bieber - Love yourself
Lätt den låten jag tyckt bäst om denna månaden!
 
Månadens träning:
Yoga, yoga och ännu mer yoga. I övrigt har det varit ont om träning tyvärr, något jag definitvit ska bättra på till nästa månad.
 
Månadens sport:
Handboll i massor i och med EM.
 
Månadens sträcktittade serier:
The 100, The Carrie Diaries och Arrow.
Arrow har jag sett innan, men harvarit lite efter så jag fick komma ikapp. Både The 100 och The Carrie Diaries var helt nya för mig, och jag är redan ikapp, haha! Hade lite tid över när jag inten hade någon skola kan man säga.
 
 
Allmänt, Månadssammanfattning, Vardag | | Kommentera |

Söndag kvällSushi på tallriken, handboll på tvn och mannen min i soffan. Kan en söndagskväll bli mycket bättre? 

❤️
Mobilblogg | | Kommentera |

Bygga möbler med katter


Att bygga IKEA möbler med katter...!

Håller på att försöka få nästan klart min walk in closet idag, så bygger just nu byrå. Sååå lätt med katter! 

Jobba, jobba, jobba! 


Vad ägnar ni er söndag åt?

❤️
Mobilblogg | | Kommentera |
Upp