Vecka 8, summering och Instagram

Vecka 8 har varit både bättre och precis likadan som vecka 7. Jag har inte mått bättre, men jag har varit duktig på att få saker gjorda ändå, varit bättre på att dölja mitt mående. Jag har varit hos ny psykolog, vilket såklart hjälper, och jag har lyckats ta mig till träningar, vilket också gör sitt. Jag var på ettårskalas och hade väldigt kul och jag spelade match, det var ganska jobbigt! Klämde dessutom in en fika med min fina Emma. Men att ta mig iväg till skolan har jag inte lyckats med. Jag har spenderat de flesta dagarna i pyamas och bara gått upp ur sängen när jag verkligen kämpat för det. Vissa saker är såklart lättare än andra att ta sig upp för. Mycket jag har gjort har varit sådant man faktiskt kan göra i pyamas. Plugga och baka tillexempel. 
 
Lite aktiv har jag varit på Instagram iallafall!
 
Fantastiskt snygg selfie

Med min älskade lilla tjej
 
Bröllopsminne 
 
Ännu en selfie
 
Busig katt
 
God efterrätt i januari månads bakbox
 
Söta ettåringen!
 
Ord och inga visor i Näsby
 
 
Veckans bästa:
Fika med Emma. Sjukt god efterrätt (var ett tag sedan jag åt sött!). Att jag skickat in en audition och blivit kallad till ännu en. Söta Charlies kalas. Och all fin respons jag fick på mitt inlägg angående min sjukdom. Tack fina ni för att ni är så bra! 
 
Veckans sämsta:
Försöker fokusera på bra saker, så denna hoppar vi! 
 
Veckans funderingar:
Om jag ska orka stanna uppe och titta på Oscarsgalan (det gjorde jag inte!)
 
 
Hoppas er vecka har varit bra! Nya tag denna veckan! 
Imorgon kommer månadssummering för februari, och lite annat, upp på bloggen!
 
 
Allmänt, Bilder, Veckans Instagram | | Kommentera |

Gemensamt årsmål

Jag ska snart sluta tjata om mål, eftersom det blivit några stycken nu. Men ett sista ska vara med också. Anledningen till att detta mål har fått ett eget inlägg är att det är gemensamt för mig och Fredrik. Det handlar om att göra vår umgängeskrets större. Anledningen är att vi har väldigt få människor vi umgås med gemensamt på helgerna, oftast gör vi något var för sig eller så gör vi något bara vi två tillsammans. Och att göra saker med gemensamma vänner är något vi saknar. Därför ska vi nu försöka utöka vår umgängeskrets. Hur detta ska gå till vet vi inte än, men några idéer har vi. 
 
Seriöst, vem vill inte ha den typ av vänskap som porträtterades i denna TV-serie?
 
 
Vad har ni för tips? Vad gör ni för att få in fler människor i era liv? 

Tidsinställt inlägg
Allmänt, Familj, Mina mål, Mobilblogg, Vänner | | Kommentera |

Söndag kväll

Wohoo, vi vann matchen idag! Så jäkla gött. Men riktigt bra spelade vi verkligen inte.

När jag kom hem stod maten på bordet (lyx!), och sen körde vi och handlade. Nu sitter jag vid köksbordet och borde egentligen skriva en veckosummering, men jag orkar verkligen inte, så det får vänta till imorgon. Behöver verkligen sova just nu. 

Nästa vecka är målet att klara av att ta mig till skolan lite. Gick inte jättebra denna veckan, men håller tummarna att det går bättre nästa. 

Nu är det dock sovdags. 

Natti fina ni! ❤️
Handboll!, Mobilblogg, Vardag | | En kommentar |
Upp