Måndag

Jag vaknade av att det knackade på dörren imorse. Kortet in till rummet hade inte fungerat så Fredrik var utelåst efter sin löptur. Men det gjorde iallafall att jag kom upp i hyfsad tid. När jag släpat mig ur sängen så satte jag på mig träningskläder, gick ner i restaurangen och tog en muffin med mig och gick till träningsplatformen där jag mötte upp Fredrik som redan käkat frukost. Dagen började med Body Balance, lite annorlunda program än senast dock. Men ändå väldigt skönt. När vi var klara så var det frukost dags. Vi träffade ett väldigt trevligt par som vi käkade med. När vi satt och åt såg man blixtar över vattnet och det mullrade som tusan, men lyckligtvis var åskovädert ändå ganska långt bort. Men vi drog ändå ut på frukosten ett bra tag innan vi gick till poolen, och när vi äntligen var på plats så vad det dags för vattengympa. Det var samma pass som senast, men det var väldigt kul. Vi lyckades behålla uppehållet under passet, men efter ett tag kom ett regnväder förbi. Turligt nog så var det snabbt över, men dagen har varit väldigt molnig, så vid två gick jag upp på rummet för att vila, vilket slutade med att jag somnade och sov i lite för många timmar! Jag missade två träningspass, men det var skönt att sova kan jag säga. Jag kände mig som en ny människa när jag vaknade.

När det var dags för middag så gick vi ännu en gång till restaurang More, och herregud! Vi tog vars en sallad till förrätt, vilka var helt galna! Enorma och sjukt goda. Sen åt Fredrik tonfiskstek och jag räkor kokta i vitt vin. Sååå gott! Kladdigt att skala, men gott! Och när vi fick notan kom ägaren bjöd ägaren oss på efterrätt som vi också pressade i oss. Galet gott, men vi var såå mätta.

Min "förrätt"

Dimensionerna på denna sallad alltså!

Fredriks räksallad

Tonfiskstek

Mina gudomliga räkor!

Efterrätten vi bjöds på. Riktigt nice avslutning på en god måltid!

 

De hade lite festligheter med levande musik på kajen, men vi tänkte ta en runda till hotellet först då det skulle vara stjärnskådning där, för att sen återvända till kajen för att promenera där. När vi kom till hotellet verkade stjärnskådningen vara inställd och istället var det levande musik. Vi satte oss med samma par från innan och drack drinkar och pratade istället, och det blev helt för sent att gå till kajen sen tyvärr.

Yummy drinks!
 

Nu är det dock läggdags, vi ska till Mostar imorgon och vi åker klockan nio, så innan dess måste vi vara klara vilket innebär tidig morgon.

I övrigt är allt bra med oss, vi njuter av värmen och solen (och maten!). Jag har lyckats dra på mig något jag tror är soleksem (kliar något djävulskt!) och Fredrik har gjort något med sitt knä som inte verkar bra, så det får kollas upp när vi kommer hem.

Till dess ska vi fortsätta njuta och bara ha det bra!

Allmänt, Bilder, Bröllop, Just nu, Resa | Bröllopsresa 2016, Kroatien 2016 | |
Upp