Cocktailkurs och Shuffleboard

God eftermiddag fina ni!
Jag hoppas att ni har en bra sommardag hemma i Sverige (eller var ni nu än befinner er). Vår dag har varit väldigt bra. Ännu en gång väckte Fredrik mig för att kortet inte fungerade när han skulle öppna dörren. Under tiden han duschade efter sitt löppass så låg jag i sängen och drog mig, och jag tror att klockan hade hunnit bli halv nio-nio innan vi var nere vid frukosten. Kan inte beskriva hur mycket jag äter här, allt är så gott till frukost, haha!! Sen har vi spenderat hela dagen vid poolen (i skuggan så jag inte bränner mig!). Jag låg och lyssnade på ljudbok och sov större delen av dagen. När klockan närmade sig fyra var det dags för cocktailkurs. 
 
Vi skulle få lära oss göra 3 olika drinkar. Först gjorde instruktören en och visade alla steg och hur mycket som skulle i av allt, och så lite tekniker. Sen fick en i gruppen gå upp och göra. Självklart var jag först eftersom Fredrik anmälde mig som frivillig, haha! Jag skulle göra en Long Island Ice Tea, vilket såklart inte är särskilt svårt, men det blir lite värre när Fredrik filmar mig, haha! Men det gick bra ändå, och efteråt fick jag behålla drinken. Sen fick vi också lära oss att göra en Orange Margarita (Apelsinmargarita) och en Mango Mania. Den sistnämnda var väldigt god får jag säga! 
 
 
Inte särskilt proffsigt, hahaha!
 
Iaf, efteråt bestämde vi oss för att stanna vid poolen och ta ett dopp, men de skulle ha shuffleboard och vi blev såklart ilurade att vara med. Det var definitivt roligare än jag trodde, och ännu roligare var att jag vann över Fredrik. Tvåa totalt i tävlingen med en poängskillnad på två poäng (88 mot mina 86 poäng - Fredrik hade bara 73!!)! Gjorde mycket bättre ifrån mig på andra omgången när jag hade fått i mig en drink extra!
 
Sen tog vi vårt dopp i poolen innan jag gick upp på rummet och duschade. Fredrik låg kvar vid poolen ett tag till, men kom precis upp för att duscha. När vi är färdiga så är det dags att bege sig ut i byn och käka middag, jag är verkligen galet hungrig nu! 
 
Ha en fin kväll vänner! 

Allmänt, Bröllop, Just nu, Resa, Videoklipp | Bröllopsresa 2016, Kroatien 2016 | |
Upp