Magic Mike XXL

Jag såg att recensionen jag skrev på filmen Magic Mike XXL tydligen inte publicerats, så då kommer den nu istället, såhär typ en månad sent!


Såå besviken jag blev på denna filmen. Seriöst, jag väntar mig ingen typ av handling i filmer som denna, men här hade de försökt. Och misslyckats kapitalt. Den var så sjukt långdragen! När jag satt och tänkte att nu måste den vara slut snart, då hade halva filmen gått! Halva filmen! Jag tänkte då att, jag hoppas att slutet iallafall levererar. Självklart levererade Channing Tatum, den mannen kan inte göra många fel när han dansar. Men övriga. Wtf var det?!

Och sen ska vi inte snacka om hur förutsägbar den var. Att de hade castat en exakt likadan tjej i tvåan som i ettan som spelade Channings kärleksobjekt, men seriöst! Det enda riktigt positiva i filmen är tveklöst avklädda, snygga manskroppar. De klagar jag verkligen inte på!

Nej, hur mycket jag än älskar Tatum och även om det fanns guldkorn i filmen så kan jag verkligen inte rekommendera denna filmen till någon! Det är totalt slöseri av två timmar!
Allmänt, Film | |
Upp