Lördag

Godmorgon, och glad Valborg!

Kan man förresten säga så? "Glad Valborg"? Annars bestämmer jag att det är så man önskar en bra dag idag. 

Gårdagen var en riktigt bra dag, med massa att göra. Jag började tidigt med att tvätta och tog sen en tur till psykologen. Efter det stack jag hem till mamma och hjälpte henne att fota klänningar hon ska sälja och sen stack vi på lunch. Jensens Bøffhus satt riktigt fint! 

Mumsig mat - nej, jag hann inte ta en bild innan jag började äta, det är helt för gott!

Bästa mamma! 

När vi käkat gick vi en runda på Emporia innan jag körde mamma hem och fortsatte till Nova. Där träffade jag min fina Emma och vi hade en riktigt mysig fika med massa babblande (som vanligt)! 

Sen snabbt hem om innan det var dags att gå igen. Fredrik och jag skulle på handboll och förhoppningsvis se Lugi ta sig till semifinal mot Sävehof. Tyvärr hände inte det, Sävehof vann med två och därmed är Lugi nu utslagna ur slutspelet. Väldigt tråkigt då jag hade hoppats på lite fler matcher här i Lund. 

Lugi - Sävehof

Idag är det som sagt Valborg, och vi flyr Lund och alla packade studenter och åker hem till Emma och Marcus för mat och för att umgås. Ska bli så mysigt. Men innan dess ska jag fixa en god efterrätt till kvällen. Eller jag hoppas att den kommer att vara god iallafall! Dessutom ska vi ge oss iväg och träna snart, en runda på gymmet är ingen dålig start på dagen. 

Hur ska ni spendera er Valborg finisar?
❤️

Allmänt, Familj, Handboll!, Mobilblogg, Stunder, Vardag, Vänner | | Kommentera |

Testagrambox april

Igår hämtade jag ut min Testagrambox för april. Det är alltid lika spännande att se vad som är i lådan, och jag var sjukt sugen på choklad när jag hämtade den, så hoppades på det denna månaden. Tyvärr inget choklad, men andra spännande saker fanns där allt. 
Testagramboxen i april bestod av:

Cif Power&Shine - Typ som babywipes, fast man städar med dem. Har haft liknande innan och de är bra till "vardagsstäd" tycker jag, använder framförallt i badrummet för att fräscha upp mellan städningarna. Dessa ska dofta av Pink Lily. 

Academia Barilla Orecchiette - Premiumpasta av durumvete. Vi gör sällan pasta här hemma, men självklart får jag göra ett undantag för att testa denna pasta. 

Risenta Granola - Accepterar fortfarande inte riktigt användande av ordent granola, men jag var självklart tvungen att googla lite på skillnaden, bara för att. En av skillnaderna är att granola ska vara klumpig (ha klumpar, inte ramla ofta), vilket denna är, så då kan jag acceptera det liiiite mer! Iallafall så är det tur Fredrik äter sånt, för jag är inget fan. Men hallon och kokos som detta var låter väldigt gott, så jag får definitivt testa! 

Göteborgs Utvalda Crostini med råg - Crostinis med chili som ser fantastiskt goda ut! Inte direkt nyttigt, men ett måste att testa känner jag. Med lite god ost på så blir detta nog en vinnare!

Haribo Zourr - Jag fick Dino Zourr som har surhetsgrad 4, och jag fick ansträngan mig för att inte genast slita upp påsen och testa, godisälskare som jag är. Men eftersom jag bara äter godis vid vissa tillfällen så hamnar dessa i min godislåda för att sparas till när nästa godistillfälle är. 

Dax Alkogel Pear&Lily - Jag har en stor kärlek till väldoftande alkogel. Min favorit för tillfället är en flaska rosa Dettol som jag köpte för åratal sedan, troligtvis i USA eller på Bali. Den är såklart slut, men doftar fortfarande såå gott. Jag var lite skeptisk till Dax Pear&Lily först, men my god, vad gott den luktar! Jag ville bara bita mig i händerna när jag använt den! Toppbetyg! 

Oatly natural energy - Energidryck som jag fick i smaken apelsin & mango. Vad det är som gör den till en energidryck kan jag inte se då den bara innehåller vatten, havre och fruktkoncentrat, men gör den någon pigg så är väl det bra. Själv tycker jag det är onödigt att hälla i sig en massa dryck som inte är vatten till vardags och energidryck förstår jag inte alls. Men, självklart måste jag testa även om jag inte brukar vara glad för havresmaken i Oatlys havreprodukter. 

Allmänt, Boxar, Mobilblogg | | Kommentera |

Torsdag

Hej fina ni denna torsdag! 
Här har varit ganska tomt inne de senaste dagarna, och det är såklart tråkigt. Jag har varit upptagen med att lösa datorproblem som nu ska vara över förhoppningsvis. 

Gårdagen spenderade jag, förutom framför datorn, med att träna i hagel och kolla på film. Jag är en person som inte kan göra en sak i taget, så det var perfekt att ha film igång medan jag pillade med datorerna. Jag såg både Malificent (såå bra!) och She's out of my leauge (härlig, men inget mästerverk). 

Idag ska jag på föreläsning, vilket ska bli väldigt spännande. Svärmor köpte en biljett till mig efter att hon själv varit på en föreläsning med denna föreläsaren, och hon tyckte det skulle passa mig. Så det ska bli intressant! Nu är det dock dags för mig att hoppa i duschen. 

Vad gör ni denna torsdag godingar?
Allmänt, Mobilblogg, Vardag | | Kommentera |
Upp