Världens längsta måndag.se

Gårdagen va verkligen längst dag någonsin för mig. Säger kanske mycket om hur jag haft det innan dock, haha! Dagen började tidigt med föreläsning mellan 8 och 10. Sen hem och käkade och försökte vila lite innan det var tillbaka till skolan för jobb med vårt grupparbete. Mellan 14 och 16 hade vi ännu en föreläsning (hej, vad jag höll på att somna..!) innan jag äntligen fick komma hem. Då kollade vi handboll och käkade innan det var dags för mig att göra mig i ordning för träningen. Där jag självklart inte hade koll på tiden och var där redan 20 i åtta när vi skulle vara uppvärmda till 20.30. Kul! 
Sen träning fram till 22, gick helt okej, men va så övertrött att jag var helt utflippad och hade lite svårt med fokusen... Sen hem, va hemma vid 22.30 och då väntade dusch, mat och så slappa lite innan jag kunde sova. Tror inte jag somnade förens närmre ett. Och idag ringde klockan 5.45. Fredrik väckte mig dock redan när han gick vid 5, men kunde halvsova en stund till. Nu är jag så fruktansvärt trött att jag inte vet var jag ska ta vägen. Får väl bli lite vila innan jag sätter mig med grupparbetet...
 
Riktigt drygt är det att jag alltid är så trött att jag måste ta en powernap mitt på dagen kan jag säga. Men jag är åtminstånde inte ensam i denna familjen om att vara trött alltid... 
 
Psycho sover som vanligt överallt...
 
Allmänt, Bilder, Handboll!, Just nu, Kissarna, Skola, Träning, Vardag | | Kommentera |

Gameday!

Match idag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om den. Mötte Heid hemma, första hemmamatchen i år, andra totalt. Första för mig dock eftersom jag va sjuk förra matchen. Första halvlek gjorde vi riktigt bra och spelade jämt, de drog ifrån lite i slutet av första och vi gick till halvtid med 9-12. Andra spelade vi så dåligt, framför allt framåt. Trist. Och inte riktigt vad vi hade tänkt oss. Tyvärr slutade matchen med en 10 måls förlust 17-27. Tror jag gjorde två mål eller nåt sånt. 
 
 
 
När vi spelat så stack jag och F till svärföräldrarna och käkade middag, sen såg vi Sveriges match mot Frankrike. Ännu en förlust tyvärr. 
Hemma nu, och ska se Frozen. Hoppas den är lika bra som jag tror. 
Ha en mysig lördagkväll, det tänker jag ha!
 
 
Mobilblogg | | Kommentera |

Lång dag!

Är precis hemkommen efter en lång dag i skolan. Först tre timmars föreläsning 8-11 och sen två timmar till 13-15. Min hjärna är slutkörd.
 
Men idag var det sjukt intressant. Vi pratade om trendanalyser och marknadsdifferentiering och lite annat. Det jag tyckte va roligast va tanken på hur vi tänker så otroligt olika och hur det begränsar oss. Denna videon fick vi se, och jag har tittat på den två gånger efter redan, haha! Va verkligen något jag gillade. Den får en att tänka lite. 
 
 
 Nu är det städdags här hemma. 
Ha en trevlig fredag eftermiddag! 
Allmänt, Just nu, Skola, Vardag, Videoklipp | | Kommentera |
Upp