Veckans Instagram

Lite sent kommer här mitt Instagramliv från vecka 8!
 
Semiarium och uttråkade på seminarium..
  
Semlor x2 och 40 röda rosor! 
Jobb, jobb och plugg..
 
Känner verkligen att detta varit en oliiidligt spännande vecka! Fast detta är väl vad mitt liv brukar innehålla, mat och plugg iallafall! :) Inte för att jag klargar. 
 
Denna och nästa vecka är det lite "sista rycket" i skolan innan vi har en veckas ledighet. Ska bli så sjukt skönt, och förhoppningvis ska min lediga vecka innehålla allt från bröllopsplanering och möten inför bröllopet till bebismys med en väldigt liten kille som ska ha kommit då! Min fina vän Charre har nu gått över 13 dagar, så jag tror risken är mycket liten att han inte har dykt upp till dess. Men innan dess är det bara att ta ett djupt andetag och bara se till att klara det som ska göras. Heja mig, detta ska jag klara!! 
 
 
 
 
Allmänt, Bilder, Vardag, Veckans Instagram | | En kommentar |

Stress AB

Är inne i en sjukt stressig period just nu med skolan, därför får bloggen tyvärr bli lidanden. Idag har jag suttit, från jag vaknat till för en stund sedan, och läst en hel bok i organisation. Intressant, men det blir inte lika kul när man "måste" läsa något som när man gör det för att man vill. Jag va verkligen tvungen att läsa klart idag då jag ska spela match i Göteborg imorgon, och då försvinner typ hela dagen där. Dessutom har jag mer pluggande att göra på bussen imorgon. Måndag har vi seminarium och sen ska vi sitta och skriva vår inlämning som handlar om boken jag läst idag. Den ska vara klar och inlämnad på tisdag! Sen onsdag har vi seminarie på den, och sen är det tentaplugg som gäller. Tisdagen därpå har vi ännu ett seminarium och ska lämna in en rapport på onsdagen. Sen är det bara några dagar kvar till tenta, vilken är måndagen därpå. Och seeeen, har jag tid att andas igen! Då har vi en hel vecka (!) ledigt innan nästa kurs börjar! Tror inte jag varit såhär lycklig på länge! 
 
Nu behöver jag dock sova, att ligga i sängen en hel dag och läsa en hyfsat svårbegriplig bok på engelska (fack-engelska) gör en faktiskt tröttare än man kan tro! 
 
Natti! 
Allmänt, Just nu, Skola, Vardag | | En kommentar |

Artonnolltvå

Fattar inte att det bara är tio dagar kvar av februari. Snart är vi inne i mars, vilket är helt sjukt! Har varit i Helsingborg och jobbat med Skånemejerier idag, massa gående har det blivit, vilket innebär att jag inte har riktigt så mycket ångest över att jag ätit fyra semlor på tretton timmar, som jag annars haft! Dessutom tränade jag igår innan jag åt två av semlorna, så det gör det ännu bättre tycker jag! 
Nu är jag helt slut av dagen, att gå runt ute i så många timmar suger verkligen musten ur en. Imorgon blir det skola och sedan Skånemejerierjobb igen. Imorgon är det dags för rundvandring här i Lund. Skönt när det är nära! 

Natti! 
Allmänt, Mat!, Mobilblogg, Vardag | | Kommentera |
Upp