2014-08-08

Wohoo, fredag! Eller nåt. Inte så mycket att bli glad över när man har sommarlov. :) Varje dag är den andra lik så att säga. 
Men, det bästa med fredag - jag får ha min fina Fredrik hemma hos mig hela två dagar när dagen är över. Det klagar jag (oftast) inte på.
 
Veckan har jag spenderat på tentaplugg och träning. Kom igång och tränade i tisdags och gjorde ännu ett träningspass igår. Det går helt okej, men jag känner ju verkligen av att jag varit sjuk, är helt matt emellanåt. Men jag klagar inte, jag kan träna och det är jag glad för! 
I onsdags var vi och tittade på ett ställe att ha bröllopsfesten på. Jag var inte helt nöjd, men det är nog ändå det bästa av det vi sett änsålänge. Men vi har några ställen kvar att kolla på. Önskar jag bara kunde hitta det perfekta stället typ nu, så att jag kan börja planera resten!
 
Nu ska jag dock gå och ringa en om ännu ett ställe att titta på. Bara att köra på. Sen är det dags att fixa middagen. 
 
Ha en fantastisk fredag! 
 
Allmänt | | Kommentera |

FjortonNollåttaNollfyra

Denna helgen har verkligen sprungit iväg! Var på kalas i lördags, Fredriks morfar fyllde år. I söndag var det plugg som gällde, jag har omtenta om två veckor och jag är inte inärheten av redo! Men jag får kämpa på, måste klara den så jag blir av med skiten. Sen en tenta till typ tio dagar senare. Kul att vara jag! Not.
 
Men men, bätte är det dock att träningen börjar igen idag! Wohoo! Synd att jag inte vågar mig på att träna än efter att ha varit sjuk, men imorgon ska jag förhoppningsvis kunna vara med. Dock ska jag ta mig dit för att träffa tjejerna igen, var helt för längesen! 
 
Nej, bäst jag gör mig klar, har lite att göra innan träningen börjar om en timme. Toodels! 
Mobilblogg | | Kommentera |
Upp