Helgen

Lovade ju lite bilder från fredagskvällen. Riktigt bra kväll med fina laget!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som sagt, riktigt bra kväll! Dagen efter spenderade jag i soffan. Fredrik var snäll nog att gå och köpa godfrukost på morgonen och på eftermiddagen beställde vi mat, jag käkade en mumsig gyrostallrik!
 
 
Gårdagen bjöd jag hem oss till mamma på grillning, andra för i år. Oh my, va gott!! Efter det så slängde jag fram lite gottigt som blev till marängsviss. Herreguud vad jag käkade! Tror jag gick upp tre kilo bara på det. Och då hade jag förmodligen gått upp minst lika mycket under middagen. Kan inte skylla på annat än att jag verkligen älskar mat! Haha!
 
Idag har jag varit på föreläsning, två kurser drog igång idag. Internationell ekonomi och Finansiell ekonomi. Känner mig gråtfärdig bara av tanken på att behöva läsa två kurser på en gång (hej I-lands problem!), verkligen inte min starka sida. Och böckerna i båda kurserna är på engelska. Skjut mig! Men men, bara att ta tjuren vid hornen för efter dessa två kurser så är det sommarlov!!! Typ iallafall, jag ska plugga under lovet, men det känns ändå som sommarlov!
 
Nu däremot ska jag snoka fram vad jag kan äta idag (halfasta idag, 5:2 dieten), och sen ska vi kolla på handbollen på TV. Sen ett bad och sen väntar förmodligen sängen, tidig föreläsning imorgon. Men inte klaga, kort vecka denna veckan! 
Hoppas ni får en fantastisk vecka, för det tänker jag ha!
 
 
 
 
Allmänt, Bilder, Mat!, Stunder, Vardag | Dalhems IF | | Kommentera |

26/4

Lagfest igår och jag är ganska sliten. Ingen riktigt ork att ta tag i något idag.. Slänger in lite bilder från gårdagskvällen när jag orkar.
Mobilblogg | | Kommentera |

Annandag påsk

Wow, denna påsken har gått i ilfart! Det känns som om det var igår Fredrik fick påsklov, men denna veckan sprang verkligen! Vi har spenderat en massa tid tillsammans, något som är svårt att få ihop i vardagen för oss.
Vi spenderade onsdagen med en tur i Söderåsens nationalpark där vi gick i flera timmar. Fotade och tittade på naturen, riktigt mysigt.

Finfin utsikt. Svindeln jag hade var dock inte någdig vid detta tillfället. Sjukt långt ner, och trots att det kanske inte syns så sitter jag ute på en klippkant. Hej höjdrädsla!
 
 
Torsdagen var plugg dag. Jag har tenta på fredag och Fredrik var snäll nog att spendera dagen med att hjälpa mig plugga in allt som ska in i skallen! På kvällen åkte vi till mina föräldrar och käkade.

I fredags gymmade vi. Fredrik körde slut på mig totalt ("kom igen, lite mer vikt kan du lägga på") och jag har fortfarande träningsvärk, haha! Kvällen blev det ännu mer pluggande, vilket behövs kan jag tala om!

 

Lördagen spenderades hos Fredriks föräldrar där det bjöds på grillat. Riktigt mysig kväll med god mat! Riktigt mysigt var det att sitta ute i uterummet hela kvällen. Första gången för i år! Iallafall som vi sitter så länge.

Efterrätt!

 

Och så igår då. Var ute och sprang i Bokskogen på förmiddagen innan vi stack hem och fixade till oss för att sen åka till mina föräldrar på middag. Riktigt skönt att sitta lite i trädgården i det fina vädret! Och att få mat är ju verkligen inte fel heller. Och påskägg klagar jag verkligen inte på! Jag fick ett och vann sedan två till, vilket innebar att jag hade massa godis med mig hem.

 

 

Dagen idag har bara bestått av pluggande och städande. Dags för ny jobbvecka för Fredrik imorgon och jag har ännu mer pluggande att göra. Bara denna tentan är över så ska jag bli duktigare på att planera min pluggtid. Ungefär som jag lovat mig själv innan varje tenta..

Nu väntar dock sängen.

Allmänt, Bilder, Träning, Vardag | | Kommentera |
Upp