MysHelg

Jag har upptäckt att jag nog saknar att kladda lite här. Inte så mycket att ni bör förvänta er indroppande inlägg särskillt ofta, men ändå. Kan ju om inte annat vara kul för mig att läsa om några år, komma ihåg vad jag gjorde och sådär.

Iallafall.

Jag har haft en underbar helg. I fredags firade jag och Fredrik vår 2årsdag med fantastisk middag på en ganska mysig restaurang. Efter det var det bio planerat, men jag var för trött och det hade blivit lite stressigt att äta. Så istället promenerade vi hem och tittade på "Pay it Forward". Så sjukt bra.

Igår var det dags för nästa överraskning. Jag hade ifs listat ut det redan i fredags, men ändå. Fredrik och jag åkte iävg och spelade golf. Alltså riktig golf, fast på korthålsbana. Jag tyckte det var sjukt kul! Sämst i hela världen, men det var roligt ändå. Först tränade vi på att bara slå bollarna långt. Jag tror min boll kom hela fem meter någon gång, haha.
Efter det så spelade vi 18 hål på en korthålsbana då. Sjukt svårt! Jag hamnade i alla tänkbara hinder, högt gräs, under ett lågt träd så att jag fick stå framåtböjd och slå, bland nässlor och mycket annat. Vi hade bestämt att eftersom Fredrik spelat innan så fick jag tre slag mer på varje hål. Och när man räknade så så vann jag faktiskt! Gissa om jag var nöjd med det?
Sen behöver vi ju inte ens fundera över hur onöjd jag är om man inte räknar med mina tre extraslag. För då förlorade jag stenhårt.

På kvällen när vi kom hem så lagade Fredrik middag som vi sedan satt och åt framför andra semifinalmatchen i CL - Hamburg mot Ciudad Real. Jag hejade på Hamburg såklart, men de orkade inte. Sjukt kass handboll överlag. Idag blir det final och match om tredjeplats. Finalen mellan Barcelona och Ciudad Real ska bli askul att se. Självklart ska även matchen om tredjeplats bli kul, men det är något speciellt med finaler.

Missa inte handbollen idag!
Ha de'!
Vardag | | Kommentera |
Upp