Buzzador

Jag vet inte om ni hört talats om Buzzador, men det är en sida som man blir medlem på och sedan får man gå med i olika kampanjer. I dessa kampanjer får man prova varor och tjänster och utvärdera dem. Man ska även buzzra dessa saker vidare till vänner och bekanta.

Jag har varit medlem ett bra tag, men först nu kommit igång med en kampanj. Varan jag provar är Absolut Torr.Först lite fakta om vad Absolut Torr är:
Absolut Torr är en antiperspirant som ska hålla huden fri från svett och dålig lukt i upp till 7 dagar. Den har, till skillnad från vanlig deodorant, en svetthämmande effekt.

Produkten innehåller aluminiumklorid i alkohol, vilket är bakteriedödande och täpper till svettkörtlarnas mynningar. Man svettas helt enkelt inte där man applicerat Absolut Torr.

Man kan använda Absolut Torr under armarna, på fötterna och händerna. Man duttar lite på huden och låter det sedan verka.

Många svettas väldigt mycket och självklart är det inte kul att gå runt med stora fläckar under armarna, vara rädd för att skaka hand med folk eller skärmmas för att ta av sig skorna av rädsla att det luktar. Med Absolut Torr ska detta vara ett minne blott.

Absolut Torr är enkelt att använda. Applicera på huden någon timme innan du går ohc lägger dig, och låt torka in. Tänk på att huden måste vara helt torr vid applicering. Låt produkten verka över natten och tvätta som vanligt på morgonen.  Vill man så kan man använda deodorant som vanligt.
Tänk på att inte raka dig under armarna det närmaste dygnet innan användning, då huden blir känslig av rakning. Nästa morgon är det inga problem att raka sig.


Vad tycker jag då?
Jag har testat Absolut Torr under armarna. Jag gillar verkligen tanken på att sluta svettas och kunna gå i t-shirt utan en tanke på fläckar.
Jag tyckte att det funkade jättebra första dagen. Dock försvinner effekten något för mig när jag har kört ett träningspass, vilket inte är så bra då jag tränar nästan varje dag.
Ibland kan det svida och klia efter applicering, vilket kan vara ganska jobbigt. Ofta beror detta på att man inte varit helt torr vid applicering.
Men allt som allt så får Absolut Torr många plus av mig. Lite kliande kan jag stå ut med om det innebär att jag slipper oroa mig för att svettas, och att det försvinner lite vid träning är ändå okej, jag kan ju använda det när jag inte har träningar.

Slutsats: Tycker du att svettningar är jobbigt så tycket jag absolut att du ska testa Absolut Torr. Det är värt att prova!
Vill du också prova på en massa roliga produkter? Bli medlem på Buzzador!
Registrera dig här!
Buzzador | | Kommentera |
Upp