Humor

| | Kommentera |

Trött

Ännu en helg är över. Den har varit jäkligt najs faktiskt. Fredagen bestämde jag och Norrland oss plötsligt för att vi skulle dra ut. Började förfesta lite smått hemma hos mig under tiden vi fixade oss. Sofia ringde och frågade om vi skulle med till Danne och förfesta, så då drog vi dit. Jag och Norrland skulle ta det lugnt, men det höll inte så länge. Inte lätt när man får en ny drink i handen så fort man tömt den gamla. Jag tror fan de vill supa ner oss helt. Kul hade vi iallafall.
Slutligen var det dags att dra ut, så vi tog oss till Crown. Där insåg vi att klockan var över halv fyra, och de stänger fyra. Jag trodde helt säkert klockan var ett. Så istället drog vi hem till Roberto och Peter där jag slutligen somnade. Två timmar fick jag sovit innan jag låg tyst låg vaken för att inte väcka någon.

Lördagen hämtade mamma upp mig och vi åkte direkt till morfar för att käka lunch. Efter det var det Entre som gällde där jag köpte en megafin klänning. På vägen hem släppte mamma av mig hos Danne där Sofia redan var. Vi satt och snackade och slappade typ hela dagen innan Sofias pappa hämtade oss. Hem, middag, slappa, sen hem till Charre som äntligen kommit hem från Österrike. Tanken var att vi skulle ut, men när vi satt oss i hennes säng för att kolla fotbollen tog det inte lång tid innan vi började gäspa. Slutet av matchen missade jag totalt för jag somnade. Det var bara att åka hem och sova.  Sjukt skönt.

Idag har jag inte gjort så mycket på dagtid. Låt i sängen typ hur länge som helst innan det blev bråttom att fixa till mig inför kvällen. Åkte till Vagabond och käkade med Norrland, Charre, Anna, Emms, Danne, Danni och en kille till som jag inte kommer ihåg vad han hette. Snällt va? Detta myset för att Norrland snart åker hem. När vi ätit så åkte vi hem till Danni och lekte charader. Sjukt kul. Jag fick äran att imitera allt från "Göran Persson simmar i månskenet" till "Barbie myser med tomtens fru". Förhoppningsvis kommer det upp lite bilder från kvällen längre fram. Danne fotade sjukt mycket. 

Nej, nu är det dags för mig att sova. Skola imorgon, vilken jag inte får missa ännu en dag. Förra veckan var illa.

Sov gott!
Vardag | | Kommentera |

Försovning

Hur sjutton kan man försova sig så ofta som jag gör det?
Idag skulle jag vara i skolan halv tio. Eller rättare sagt, utanför Europaporten halv tio. Gissa när jag vaknade. Precis. Halv tio. När jag väl kom till samlingen så var där ingen kvar. Och jag kände verkligen inte för att ströva omkring ensam på symässan, så jag körde hem igen. Nu är jag grymt arg på mig själv eftersom jag verkligen ville dit.

Någon som har något sjukt bra tips för att slippa försova sig precis alltid?
Vardag | | En kommentar |
Upp