sexton:trettiofem

Världens segaste dag idag. Vaknade tjugo i nio då jag blev uppsläpad ur sängen för att sätta mig i bilen och köras hem. Jobbigt värre. Väl hemma gick jag och la mig för att sova till tio. Tror ni det fungerade? Nej, när jag får lov att sova då kan jag inte det. Så jag låg och kollade en massa Scrubs istället. Och asbölade sista avsnittet.
När jag gråtit klart så körde jag mamma till jobb och körde sen hem och käkade. Efter det började tristessen. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag ville inte göra något. Jag orkade inte göra något. Jag tittade på klockan, halv ett, fem timmar till jag måste vara hemifrån. Och jag ville faktiskt kanske hitta på något. Men jag pallade inte höra av mig till någon eftersom jag gärna ville vara ensam. Så gissa vad Sofie gjorde? Jo, la sig på sängen och slocknade. Halv fyra vaknade jag igen. Tre timmar helt borta. Undrar var dessa timmar försvinner?

Nu känner jag mig sjukt stressad eftersom jag inte gjort NÅGOT idag!
wihooo, telefonen plingar, SMS. Det innebär att jag inte har tid med er mer.

Toodels!

Vardag | | Kommentera |

Strandliv och gubbar

Nu är dagen på stranden slut vilket är ganska så skönt. Detta för att det blåste som sjutton där vilket innebar att vi frös och hade sand precis överallt när vi kom därifrån. Dock så var det trevligt att prata med Sofia lite. Så sedan jag har kommit hem så har jag spelat lite spel och nu sitter jag med en stor skål jordgubbar framför mig.
Lätt godaste man kan äta, alla kategorier.
Det som nästan är godare är när man äter med socker och mjölk och man ätit upp gubbarna och där finns en sån sjukt god mjölk kvar. Nästan som jordgubbsmjölken som fanns för några år sen. Lovely!


Typ världens sämsta bild men webcamen på denna datorn är inget att hurra för. Gott är det iallafall.


På tal om något helt annat nu så är mitt internet nog det segaste på denna planeten. Hur sjutton kan det ta en kvart att ladda en sida? Asså ärligt! Vad är det för fel på Telenors mobila bredband ? Någon som vet?

Nej, nu ska jag dricka upp den sista mjölken i skålen och sedan gå upp och lägga mig i ett varmt bad. Är sjukt frusen efter stranden.
Har ni tur så kommer det ännu ett inlägg senare.

Ta hand om er själva och varandra. Mycket kärlek.
Vardag | | En kommentar |

Lovely

Idag blir det stranden med Sofia. Helt underbart om ni frågar mig. Sen ikväll blir det middag innan Transformers 2 på bio.
Ha en superdag där ute för det tänker bannemej jag ha!
Ta hand om er själva och varandra. Mycket kärlek.
Vardag | | Kommentera |
Upp