Helg varje vecka!

Det har varit en lång men väldigt rolig helg för mig. Det är därför jag inte suttit här. Eller ja, därför, plus att min bror varit hemma hela helgen. Det innebär att jag inte fått någon chans vid datorn. Men det gör ju helt enkelt att jag får berätta om min helg bara såhär. :)

Så.. I fredags så sov jag hos Marre. Vi hade supermysigt, käkade middag och slappade. Sen kom Charre också dit och vi kollade på film. Först "Stomp the Yard" och sen, såklart, "Twilight".  Satt en del och kollade Youtube också innan Charre körde hem vid tre. Då stupade jag och Marie i säng och vaknade inte förrens vid elva nästa dag. Då var det frukost och ännu en film som gällde, denna gång "All the boys love Mandy Lane". Tyvärr hann vi inte se slutet då vi plötsligt fick bråttom att packa och göra oss klara för match. Så vi hämtade Tess, lämnade filmer och begav oss sedan mot Kävlinge. Matchen gick så dåligt att det inte ens behöver kommenteras. Fast jag är nöjd med min egen insats.

När jag sen kom hem så hade mina föräldrar gäster och maten stod på bordet. Så det blev ätande och sen kortspel med gästerna. När jag väl kom i säng så somnade jag in i något som närmast kan liknas vid medvetslöshet.

Igår stack jag och Bex upp i stan och gick rundor där. Jag köpte ett finfint hårband för en tia. Precis sånna priser jag vill ha. Sen stack vi hem och jag åkte hem till några fd grannar på middag. Trevligt värre med god mat. Fondue är aldrig fel. När det blev dags att åka hem så fick jag shuss (hur sjutton stavas det?) och sen gick jag raka vägen hem till Bex där vi kollade film och jag fixade dator. Lånade sedan med mig några filmer hem som jag somnade till vid fem i morse.
Nu är det matdags sen träningsdags.
See you when I see you.

Ta hand om er själva och varandra. Mycket kärlek.

Vardag | | Kommentera |

Underbart!

Sitter här med en smoothie och en paket Ben & Jerry´s, Caramel Chew Chew.
På med ett avsnitt av Top Model och min dag är räddad!
Vardag | | Kommentera |

Godmorgon!

Japp, jag har precis gått upp, så för mig är det morgon.
Det är helt sjukt egentligen. Jag lovar mig själv varje kväll att "imorgon ska jag gå upp tidigt, så jag går och lägger mig elva så jag orkar". Men trots att jag gör det så orkar jag aldrig gå upp. Jag vaknar av klockan och sen tänker jag att jag kan ligga fem minuter till. Plötsligt har jag legat och bara slappat och halvsovit i två-tre timmar! Det är helt sjukt!
Jag undrar var alla dessa timmar blir av.
Någon som vet?
Nu ska jag äta frukost!

Ta hand om er själva och varandra. Mycket kärlek.
Vardag | | En kommentar |
Upp